Поръчайте Вашият Apple iMac Retina Display, MacBook Air, MacBook Pro Retina Display, iPad 4, iPad Mini, Mac Mini от NovMac.com Имате нужда от помощ при избора на модел? Позвънете на 02/4390993 или ни посетете тук!

Анализатор: Apple таблет през Март за $1000

Ако напоследък се интересувате от IT технологии, то най-вероятно сте чули слуха за Apple таблет, подсилен от бележка изпратена до клиенти на анализатора Яир Райнер. Никога не сте го чували? Това не е учудващо, защото той няма реална връзка с Apple и работата му като цяло се състои в това да казва на хората какво да правят с парите си. Така или иначе, г-н Райнер е сигурен, че Apple ще обяви 10.1-инчов, мултитъч таблет някъде около Март – Април, с начало на производството най-вероятно през Февруари. Освен това той посочва, че устройството ще се продава за $1,000 (за сега сме чували слухове за цени от $699 до $2000), но Райнер изглежда най-сигурен в това как ще въздейства това на „Amazon“, „The Kindle“, медиите и издателите на книги.

Според бележката, Apple преговаря с издатели относно „много атрактивно предложение“ с което компанията ще дели приходите с издателските къщи в съотношение 70 / 30, така както прави с iTunes и App Store продажбите. Най-объркващото около тази информация е че тя изглежда по-скоро ориентирана да пречи на „Amazon“ (особено интригуващо, тъй като компанията е посредата на най-силния си сезон). Когато финансов анализатор започне да се присмива по такъв начин, най-добре да подходим внимателно. Към момента нямаме нито едно солидно доказателство, че Apple дори планира производството на таблет, а още по-малко да пусне на пазара такова устройство още през Март. Чували сме много други слухове които потвърждават много от това, но ако реално това е „плана“, можем да очакваме големи разкрития от Купертино вероятно около „Macworld“ или „CES (Consumer Electronics Show)“, такаче няма да чакаме дълго за да научим истината.

Няма коментари