Поръчайте Вашият Apple iMac Retina Display, MacBook Air, MacBook Pro Retina Display, iPad 4, iPad Mini, Mac Mini от NovMac.com Имате нужда от помощ при избора на модел? Позвънете на 02/4390993 или ни посетете тук!

Безплатно демо на Microsoft Office 2016 за Mac

До сега инженерите от Microsoft не обръщаха много внимание на Mac платформите. Но това бавно започна да се променя през последната година с появата на нови iPhone и iPad приложения. С публичното обявяване на Microsoft Office за Mac 2016,  Microsoft прави голяма крачка към Apple потребителите.

Microsoft пусна демо на новият офис пакет Microsoft Office за Mac 2016. Пълният пакет ще може да бъде закупен в края на лятото тази година. Целта сега е новият продукт да бъде представен на потребителите за да могат да открият част от новите му възможности. Визията е обновена, смесвайки Windows и Office пакет за Mac 2011, стилът на меню лентата от Office 2013 за Windows е пренесена и в пакета за Mac. Microsoft Office за Mac 2016 има и много подобрения в PowerPoint, включвайки и нови темплейти. Outlook също е с нов изглед. Excel е с подобрени инструменти за анализ на данни. Нови функции са добавени и в Word. Retina Display се поддържа както и full-screen режим за Yosemite.

Можете да изтеглите и тествате новият офис пакет от сайта на Microsoft

microsoft-office-mac

Няма коментари

Последни постове