fbpx

Поръчайте Вашият Apple iMac Retina Display, MacBook Air, MacBook Pro Retina Display, iPad 4, iPad Mini, Mac Mini от NovMac.com Имате нужда от помощ при избора на модел? Позвънете на 02/4390993 или ни посетете тук!

Биография на Стив Джобс

New York Times съобщава, че Стив Джобс ще съдейства за написването на личната му автобиография от Уолтър Айзъксън, бивш главен редактор на Time.

Книгата, която е в съвсем начален стадий и реално към момента е просто запланувана, ще покрива целия живот на г-н Джобс, от младините му из така известната днес „Силиконова“ долина, през годините в Apple.

Джобс, който скоро ще стане на 55 (на 24 Февруари) е поканил г-н Айзъксън на разходка в къщата в която е израстнал.

Няколко „неоторизирани“ произведения за живота на Стив Джобс са налични на пазара към момeнта, сред които „Второто пришествие на Стив Джобс“ на Алън Дойчман.

Според New York Times Джобс е реагирал гневно на някой от тези книги и дори временно е премахнал произведения от същите издатели от Apple магазини.

Jobs

2 коментара

Пламен преди 10 години

Хмм, вече има една не лоша биография. iCon се казва книгата.

admin преди 10 години

Да, тя също е от „неофициалните“, ако може така да се нарече. Съответно доколко е достоверна информацията не е ясно, но щом Джобс се сърди явно има и неща които не са точно такива, каквито се представят. Ще разберем 🙂

Последни постове