Поръчайте Вашият Apple iMac Retina Display, MacBook Air, MacBook Pro Retina Display, iPad 4, iPad Mini, Mac Mini от NovMac.com Имате нужда от помощ при избора на модел? Позвънете на 02/4390993 или ни посетете тук!

Бъдещето с Apple – 2012 AppleVision

Всеки иска да знае какво ще е „Следващото Голямо Нещо“ на Apple. MacLife погледна в кристалната си топка и извади следния бъдещ Apple прототип който Apple може да създаде до няколко години.

Applevision: Няма да можете да отделите очи от уникалната Apple телевизия.

Без значение дали е прекрасен 3.5-инчов Ретина дисплей на iPhone 4 или абсолютно зашеметяващ 27-инчов Cinema Display, Apple определено се откроява с невероятна картина. Но дали биха се ангажирали с толкова обикновено устройство.. като например телевизор. Е, във всеки случай когато Apple се премести в хола и окупира вниманието ни с функционалности като интернет, игри, приложения, стари филми и т.н., това което ще ни направи най-малко впечатление е разбира се брилянтния дисплей и страхотната картина..

Но да започнем с това. 65-инчовия P-IPS дисплей на AppleVision ще предлага 30-битова дълбочина на цветовете със способност да визуализира над милиард цветове. Дори само това ще направи устройството лидер на пазара.

1. Комбото камера/микрофон ще предостави възможност за FaceTime видео разговори.. както и за интерфейс на управление в стил „помахване във въздуха“.

2. С жестове във въздуха ще можете да свиете филма който гледате за да изкочи Safari прозорец и бързо да потърсите името на актьора който току-що грабна вниманието ви.

3. Вграден Bluetooth модул както и Wi-Max безжична мрежа ще поддържа вашите AppleVision и iPhone перфектно синхронизирани без досадни кабели.

Към „магията“. Най-уникалната функционалност на AppleVision се крие в малка дупка в най-горната част на дисплея, където ще бъдат скрити малка камера и микрофон. Разбира се те ще се справят перфектно с FaceTime видео разговори директно от дивана в хола, но това не е основната им функция. Подобно на наскоро анонсирания Kinect продукт на Microsoft (допълнение към Xbox 360), непрекъснато прожектирана от камерата инфра-червена схема ще разчита и ще анализира случващото се непосредствено пред AppleVision. Това означава, че устройството ще разпознава кога влизате в стаята и ще включва домашния ви екран, или ще реагира на това кога децата ви са наблизо и ще активира всички „parental controls“ настройки които сте конфигурирали. Ще си пускате музика с думите „Пусни Майкъл Джексън“ и звездата мигновено ще се появява на екрана. Ще можете също просто да „скролирате“ измежду филми и предавания с обикновен жест във въздуха, в търсене на най-интересното от тях. Няма дистанционно, само невидим тъч-скрийн във въздуха който превръща използването на AppleVision в истинско удоволствие.

Зад екрана, AppleVision ще включва 4TB RAID дисково пространство – HD филмите са големи! – както и двуядрен Core i11 Intel процесор и 256GB RAM памет. Тъй като AppleVision работи с iOS 6, ще имате възможност да включите Bluetooth клавиатура/тракпад комбо за да работите с най-големия iPad създаван някога.

Да, AppleVision е машина за забавление. Ще имате възможност да достъпвате съдържание локално, във вашата мрежа както и в интернет. А ако имате нужда от още повече медия, AppleVision ще се свързва (през Wi-Max безжична мрежа разбира се) със сървърите на Netflix, Amazon, Hulu и разбира се iTunes Store. AppleVision просто ще е красивото устроство с уникален дизайн от Johny Ive в комбинация с уникални турбо-функции на ъпгрейднат Apple TV за които винаги сте мечтали.

2 коментара

Павлин Миков преди 8 години

Това направо ме размаза! 🙂
Дано наистина да има такъв продукт от Apple.

Супер статия, браво! И вие сте супер де 🙂

Ангел преди 8 години

256GB RAM – вие за къде с това нечувано количество RAM. До преди година и половина13″ macbook-овете се затрудняваха с над 3GB RAM (това по слухове). Интересно тогава и iPhone с колко ли RAM ще е 😀