fbpx

Поръчайте Вашият Apple iMac Retina Display, MacBook Air, MacBook Pro Retina Display, iPad 4, iPad Mini, Mac Mini от NovMac.com Имате нужда от помощ при избора на модел? Позвънете на 02/4390993 или ни посетете тук!

Весели празници с Apple!

Празниците наближават и е време да украсим елхата, да oкачим ботушите за подаръци над камината и да запалим огъня в нея за още повече уют и коледно настроение. А какво радва най-много малки и големи? Подаръците разбира се! Кой не обича да гледа красивите кутии наредени под елхата и да тръпне нетърпеливо да види какво има в тях. Радостта е голяма за всички. Изберете подарък сега за себе си или за любимите си хора и си създайте още повече настроение.

Ето и някои предложения:

MacBook 12” – това е идеалният избор ако пътувате често например, и желаете да съчетаете компактен размер с невероятна производителност.

MacBook Pro – готов за всякакви дейности, както любителски така и професионални, и нищо не може да го спре да изпълни всичко безпогрешно.

MacBook Air – прекрасен подарък за всеки ученик или студент. Удобен размер, невероятна бързина.

iMac – мощност в уникален дизайн. Идеалният настолен компютър за всяко бюро. Колкото е красив, толкова е и производителен.

Mac mini – този мъник само привидно е “мини”. И той като по-големият си брат iMac-a е готов за тежки задачи.

iPad Pro – iPad Pro 10.5” и iPad Pro 12.9” са невероятни таблети, които можете да използвате и за професионални цели. Комбинирайте с Apple Pencil за още по-голямо удобство.

За всеки Mac , iPad или iPhone можете да избирате и подходящ аксесоар – било то преходник, калъф, Apple Magic Mouse, Apple Magic Keyboard, Apple TV 4K, Apple Watch Series 3, Apple AirPods и много други. Ако не можете да решите кой модел да изберете, не се колебайте да се свържете с нас. С радост ще Ви съдействаме да направите най-незабравимият подарък на себе си или близък за едни весели празници изпълнени с много смях и емоции.

Предложенията ни можете да прегледате на нашият уеб сайт NovMac.com

Няма коментари

Последни постове