fbpx

Поръчайте Вашият Apple iMac Retina Display, MacBook Air, MacBook Pro Retina Display, iPad 4, iPad Mini, Mac Mini от NovMac.com Имате нужда от помощ при избора на модел? Позвънете на 02/4390993 или ни посетете тук!

Два нови iPad-a от Apple

Apple пусна на пазара два нови модела iPad – iPad Air и iPad mini.

Без официално представяне, Apple обнови своя сайт и показа двата нови таблета. Говореше се, че това ще се случи на предстоящото събитие на 25ти този месец, но компанията ни изненада по-рано.

iPad Air

Новият iPad Air е с последно поколение A12 Bionic чип с Neural Engine технология. Можете да променяте видеа, да създавате красиви цветни презентации, да създавате 3D модели и други. Мощта на про серията вече и в Air.

Новият iPad Air е с 10,5” Retina Display с резолюция 2224-на-1668 пиксела и широка цветова гама. Ще видите и най-малкия детайл на екрана. True Tone технологията ще адаптира екрана според околната светлина и няма да натоварвате допълнително очите си било то докато разглеждате снимки, сърфирате в интернет или четете книга.

С камерите на новият iPad Air, ще правите възхитителни снимки или можете да запишете HD видео. Задната камера е 8-мегапикселова, а предната е 7-мегапикселова FaceTime HD камера.

Работи, учи и използвай AR (разширена реалност). Тя комбинира дигитални обекти с реална околна среда и създава изцяло ново усещане за потребителя. Вижте как ще стои новото обзавеждане в домът Ви например, или създайте училищен проект с невероятни образи и впечатлете всички.

А защо да не нарисувате нещо? iPad Air поддържа Apple Pencil. Хрумва Ви идея, а сте навън – отворете новият iPad Air и започнете да превръщате идеите си в реална картина.

Този невероятен таблет може да замести Вашият компютър. Добавете само клавиатура и готово. Apple Smart Keyboard Ви позволява да работите на таблета както работите на компютър, с пълен размер и всички шорткъти, които вече познавате.

А какво ще кажете ако всичко това е и в мини размер? Да, това е възможно – новият iPad mini. Както iPad Air, така и iPad mini е с последно поколение A12 Bionic чип с Neural Engine технология, 7.9” Retina Display с резолюция 2048-на-1536 пиксела и True Tone, поддръжка на AR. iPad mini е съвместим с Apple Pencil и Apple Bluetooth клавиатура.

iPad mini също е с 8-мегапикселова задна камера и 7-мегапикселова FaceTme HD предна камера.

И двата модела поддържат Touch ID.

iPad Air тежи 456 грама, а iPad mini едва 300,5 грама! Леки и удобни за пренасяне навсякъде. Предлагат се в цветове Space Gray, Silver и Gold. Обем на паметта 64GB или 256GB.

Батериите на тези невероятни таблети издържа до 10 часа с едно зареждане.

Очаквайте цените на новите iPad Air и iPad mini съвсем скоро на нашият уеб сайт NovMak.com

Няма коментари

Последни постове