fbpx

Поръчайте Вашият Apple iMac Retina Display, MacBook Air, MacBook Pro Retina Display, iPad 4, iPad Mini, Mac Mini от NovMac.com Имате нужда от помощ при избора на модел? Позвънете на 02/4390993 или ни посетете тук!

Добре дошъл Apple HomePod

Apple HomePod е новият глас на Вашият дом. Той е мощна колона, която звучи удивително и се адаптира според околната среда. HomePod съчетава Apple Music и Siri за да научи Вашият вкус в музиката. Също така е интелигентен домашен асистент, справящ се с ежедневни задачи – контролиране на смарт устройствата във Вашият дом.

Apple HomePod съчетава напредналата технология и софтуер за да предостави най-прецизното озвучаване , където и да е поставен. А красивият му дизайн ще пасне на Вашият дом. HomePod се предлага в два цвята – бяло и space gray.

А8 чипът на Apple захранва най-сложната и иновативна аудио система. Моделиране на мелодията в реално време, буфериране което е даже още по-бързо, смесване на директно и околно аудио, премахване на ехо – всичко това е лесна задача за HomePod. Също така той автоматично се наглася така, че да чувате оптималния звук където и да сте в стаята.

Настройката на Apple HomePod е толкова лесна. Само го включете и автоматично ще засече Вашите iSO устройства. Микрофоните са толкова чувствителни, че HomePod чува Вашите команди дори и когато слушате силно музика през него.

Създайте стерео звук с два HomePod-a. Сложете втори в същата стая и те автоматично ще се засекат и балансират един друг. Двойката ще може да създаде още по-силен и с по-голям обхват звук, различен от досега познатото ни стерео. Тази опция се предвижда да е активна малко по-късно тази година.

Ако Apple HomePod Ви допада и желаете да се сдобиете с него, следете новостите на NovMac.com за да сте едни от първите поръчали след обявяването му за поръчка.

Няма коментари

Последни постове