Поръчайте Вашият Apple iMac Retina Display, MacBook Air, MacBook Pro Retina Display, iPad 4, iPad Mini, Mac Mini от NovMac.com Имате нужда от помощ при избора на модел? Позвънете на 02/4390993 или ни посетете тук!

Доставките на MacBook Air намаляват

За тези от вас, които са готови да платят повече за още повече мобилност от тази на която можете да се наслаждавате с 13-инчов MacBook или MacBook Pro, ето нещо, което би могло да представляват интерес за вас: Доставките на супер-тънки, ултра-портативни MacBook Air са с тенденция към намаляване, както за Amazon, така и за MacMall, MacConnection и Apple оторизираните риселъри.

Какво означава всичко това?

Нормално за Apple при намаляване на бройките от определен продукт в магазините, възможни са една от двете причини: или Apple има проблеми с доставчиците си и не може да отговори на потребителското търсене за даден продукт, или, по-вероятния сценарий – Apple ще прекрати или ще обнови продуктова линия. Конкретно в този случай, с оглед на това че е октомври, внезапния недостиг на лаптопи MacBook Air означава, че Купертино вероятно ще ни „изненада“ с основен ремонт на продуктовата линия от изящни, тънки лаптопи, точно навреме за предстоящите коледни и новогодишни празници. Това няма да е първия път, когато Стив Джобс и компания отприщват нови играчки по това време на годината. През 2009 г. бяхме посрещнати с новината за Apple Unibody технологията. По същия начин, една година преди това, Apple отново проведе събитие в средата на октомври за да обяви последните актуализации на линията MacBook.

Може би в идните дни ще разберем дали слуховете, че Apple ще „отреже“ екрана на MacBook Air до 11,6-инчов размер, са верни или не. Като предложи лаптоп с по-малък профил, който може да се похвали със същата Unibody технология като останалите Apple лаптопи, компанията от Купертино би могла да намери ниша – тези, които се нуждаят от силата на Mac и скромния размер на евтин PC нетбук.

Няма коментари

Последни постове