Поръчайте Вашият Apple iMac Retina Display, MacBook Air, MacBook Pro Retina Display, iPad 4, iPad Mini, Mac Mini от NovMac.com Имате нужда от помощ при избора на модел? Позвънете на 02/4390993 или ни посетете тук!

Задава се OS X Lion

Apple има значителен напредък по Mac OS X Lion и може много скоро да пусне GM1 версия за разработчици, според TechChurch.

Според информацията Apple ще пусне ъпдейт за OS X Lion който ще се класифицира като „GM1“. „GM“ или „Golden Master“ е софтуерен продукт който е завършен. Но при OS X Lion това най-вероятно ще бъде първия Golden Master кандидат. С други думи – не се вълнувайте още от сега.

Очакванията са Apple да пусне новата операционна система през лятото, като дори е възможно това да стане на WWDC събитието през Юни.

7 коментара

MMO шутер преди 8 години

Спасибо. Забавно

Georgi Lyapov преди 8 години

А този ъпдейт, от Snow Leopard просто ще стане Lion, или отделно на диск? Съжалявам за тъпия въпрос! 😀

Ангел преди 8 години

Не. Това е отделна версия. Съответно трябва да си я закупиш (обикновено цената за ъпгрейд към по-горна версия е символична) и се инсталира/ъпгрейдва. 😉

Buddy преди 8 години

Съжалявам за още по-тъпия въпрос, но от скоро съм с Mac и не съм инсталирала OS на него. При инсталацията на Lion какво ще се случи с апликациите? Всичко ли мачка, както при Windows-a?
Благодаря предварително.

admin преди 8 години

Привет!
Всички програми ще се запазят, както и техните настройки. Всичко ще работи нормално както и до сега 🙂 Това е хубавото на Mac OS X 🙂

Buddy преди 8 години

Благодаря Ви. Това е супер!

Чара преди 8 години

Здравейте, искам да Ви помоля ако знаете как да ми помогнете. Имам голямо желание да си ъпгрейдна Mac-a с Lion, обаче съм деинсталирала незнайно защо Mac App store. Сега се опитвам да го инсталирам наново, спазвам всички инструкции от http://www.apple.com/mac/app-store/, но няма ъпдейти. Имате ли идея какво да направя? Крайната ми цел е Lion. Благодаря предварително.

Последни постове