Поръчайте Вашият Apple iMac Retina Display, MacBook Air, MacBook Pro Retina Display, iPad 4, iPad Mini, Mac Mini от NovMac.com Имате нужда от помощ при избора на модел? Позвънете на 02/4390993 или ни посетете тук!

Изненадващия интерфейс на таблет-а е динамична повърхност?

Предстоящия таблет на Apple може да включва динамична повърхност, която ще дава на потребителите усещане за индивидуалните бутони, съобщава AppleInsider.

Използвайки „формулираща рамка“, повърхността на такова устройство би създала физически неравности или точки за да може потребителя да усеща когато е в „режим на клавиатура“. Тези свойства на повърхността ще се скриват и изчезват когато устройството не се използва за писане. Тази технология е описана в патент на Apple.

„Формулиращата рамка може да предостави релефни ръбове които да очертаят границите на бутона или да добави усещане на физически бутон в региона на копчето.“ – част от описанието на патента.

Интересно е, че NYTimes скоро пусна статия която цитира бивш служител на Apple който казва „Ще бъдете много изненадани от начина по който ще взаимодействате с новия таблет.“

Възможно ли е тази динамична повърхност да е учудващия интерфейс?

Няма коментари