Поръчайте Вашият Apple iMac Retina Display, MacBook Air, MacBook Pro Retina Display, iPad 4, iPad Mini, Mac Mini от NovMac.com Имате нужда от помощ при избора на модел? Позвънете на 02/4390993 или ни посетете тук!

Какво се очаква на WWDC

Остават броени дни до WWDC (конференцията стартира на 5ти юни 2017 година).

Всичко тръпнем в очакване какво ще ни представи Apple този път. Най-вероятно ще видим нова серия MacBook, MacBook Air и iPad.

Според проучвания, Apple планира нов по-бърз чип за MacBook 12-инча. Тази серия беше последно ъпдейтната през април 2016 година.  Най-вероятно промените ще бъдат само хардуерни, външният вид няма да бъде променен.  Apple работи над свой собствен чип, но е малко вероятно да бъде представен в тази серия. По-скоро ще е с мощен Intel чип, както до сега.

 

MacBook

 

MacBook Air не е претърпявал значителни промени от 2015 година насам и е крайно време да бъде обновен. Този модел си остава най-евтиният лаптоп към момента, но и същевременно достатъчно продуктивен и мощен.

 

MacBookAir

 

Тенденцията в производството на iPhone е да е с все по-голям дисплей. За това може би iPad mini ще бъде спрян от производство и заменена от iPad 10,5-инча.

Друго, което се очаква е ревю на новата macOS операционна система и iOS от следващо поколение.

Няма коментари