Поръчайте Вашият Apple iMac Retina Display, MacBook Air, MacBook Pro Retina Display, iPad 4, iPad Mini, Mac Mini от NovMac.com Имате нужда от помощ при избора на модел? Позвънете на 02/4390993 или ни посетете тук!

Коледни промоции от NovMac.com!

Коледа е време за веселие и подаръци. А какъв по-добър подарък от невероятен лаптоп, настолен компютър или таблет! Като допълнение NovMac.com подарява на клиентите си аксесоари допълващи прекрасно конфигурациите.

За любителите на лаптопи, с всеки закупен MacBook Pro или MacBook Air, NovMac.com ще Ви подари преходник по избор или Apple EarPods!

novmac-macbookpro-macbookair-promo

iMac – красиво допълнение на Вашето работно място! С покупката му получавате Apple Battery Charger за да могат Вашите мишка и безжична клавиатура да са винаги готови за работа. Ако предпочитате, вместо зарядното за батерии можете да се възползвате от нашето допълнително предложение и да закупите Apple Magic Trackpad на половин цена!

novmac-imac-battery-charger-trackpad-promo

Mac mini – малък, но мощен! Като прекрасно допълнение към този мъник Ви предлагаме да закупите мишка или клавиатура с до 50% намаление!

novmac-mini-promo-keyboard-mouse

При покупка на iPad Air 2 или iPad mini 3, можете да закупите Apple Smart Cover или Apple Smart Case с 20% намаление!

novmac-ipad-air-ipad-mini-promo

Колебаете се какво да изберете? Свържете се с нас и ние ще Ви помогнем да изберете най-подходящият продукт за Вас! NovMac.com Ви очаква!

Няма коментари

Последни постове