Поръчайте Вашият Apple iMac Retina Display, MacBook Air, MacBook Pro Retina Display, iPad 4, iPad Mini, Mac Mini от NovMac.com Имате нужда от помощ при избора на модел? Позвънете на 02/4390993 или ни посетете тук!

Купи на лизинг онлайн с JetCredit

За да кандидатствате за кредит е необходимо да имате навършени 18 години и сумата на кредита да е в размер до 5000,00 лева.

След като изберете продукт от NovMak.com, при кликване на бутона “Купи с JetCredit” продуктът се запазва във Вашата количка. Ако желаете можете да продължите да пазарувате и да добавите други продукти.

С помощта на кредитните калкулатори, които са достъпни при всеки продукт, можете да пресметнете в какъв размер ще е Вашата месечна вноска в зависимост от избраният период на изплащане /брой вноски/.

В колона “Оскъпяване” можете да видите с каква сума се оскъпява сумата на Вашият кредит при съответен период на изплащане.
Всички задължителни полета са обозначени със *. Тъй като при регистрация сте въвели Име, ЕГН и имейл, системата автоматично въвежда тези данни във Вашето заявление за кредит. При необходимост можете да промените тези данни.
Полетата “Сума на кредита” , “Брой вноски” и “Месечна вноска” се попълват автоматично с зададените от Вас параметри в кредитният калкулатор.
Преди да завършите Вашата поръчка и да подадете заявление за кандидатстване за кредит, молим да прегледате условията за кандидатстване. Необходимо е да приемете тези условия за да можете успешно да изпратите Вашата заявка.
При успешно завършена поръчка, наш консултант ще се свърже с Вас за потвърждение на поръчката и на въведените от Вас данни в поръчката.
Детайлите на Вашата поръчка, както и нейният статус, са достъпни за Вас по всяко време в потребителския Ви профил в уеб сайта.

Няма коментари