fbpx

Поръчайте Вашият Apple iMac Retina Display, MacBook Air, MacBook Pro Retina Display, iPad 4, iPad Mini, Mac Mini от NovMac.com Имате нужда от помощ при избора на модел? Позвънете на 02/4390993 или ни посетете тук!

Най-подходящият монитор за Mac mini

Пазара предлага голям избор от монитори. Но кой е най-подходящият за Mac mini?

LG от години предлага висококачествени монитори на приемливи цени. Монитора на LG – LG 27UK850, който е 27-инчов с 4K резолюция, би бил едно прекрасно допълнение към Вашето Mac mini. Той е подходящ както за геймъри, така и за фотографи, графични дизайнери и всеки, който търси висока резолюция и наситени реални цветове.

Мониторът LG UHD 4K HDR може да преобразува стандартното съдържание във видеосъдържание с HDR качество директно на екрана. LG 27UK850 е с резолюция 3840-на-2160 пиксела, с контрастно съотношение 1000:1, яркост 450cd/m2 и зрителен ъгъл 178/178.

IPS дисплеят на LG предлага необикновена прецизност на цветовете,
покриваща 99% от sRGB цветовия спектър. Чрез True Color Pro, можете да калибрирате монитора, така че да използвате максимално високия спектър и последователност на цветовете на дисплея. AMD FreeSync технологията Ви позволява да се насладите на плавни движения по време на игра с висока разделителна способност и висока динамика. Имате опция за избор между различни режими на игра – Gamers, FPS или RTS – изберете според Вашите предпочитания.

Благодарение на USB-C порта, вграден в монитора, можете да трансферирате данни и да зареждате едновременно Вашият MacBook например, да сменяте устройствата между лаптоп, таблет или мобилен телефон само с превключване на кабела.

Ако желаете да се сдобиете с този прекрасен монитор, можете да го поръчате от NovMac.com!

2 коментара

Радослав преди 5 месеца

Ако беше лъскав (glossy) монитор, щях да го купя. 🙁

admin преди 2 седмици

отблясъците не ви ли притесняват? 🙂 аз лично предпочитам матовите

Последни постове