fbpx

Поръчайте Вашият Apple iMac Retina Display, MacBook Air, MacBook Pro Retina Display, iPad 4, iPad Mini, Mac Mini от NovMac.com Имате нужда от помощ при избора на модел? Позвънете на 02/4390993 или ни посетете тук!

Неповторимият iMac Pro

Apple винаги са се интересували от интересите и нуждите на своите потребители. За това създадоха iMac Pro. Той е насочен главно към професионалните потребители – фотографи, видео едитори, 3D аниматори, музиканти, софтуер разработчици, учени и други, тъй като техните нужди са по-специфични.

iMac Pro е с прекрасен Retina 5K дисплей с резолюция 5120-на-2880 пиксела с поддръжка на милиард цветове, с 500 нита и wide color P3. Всичко това в комбинация предоставя изключителна реалност на изображенията. Всяка снимка ще изглежда точно така, както сте я видели с Вашите очи при заснемането й.

Вътре в този красавец се крие мощен процесор Intel Xeon W. Вариантите му са с 8, 10, 14 или 18 ядра и turbo boost до 4.5GHz. iMac Pro има мощта и гъвкавостта да балансира ядрата при изпълнение на няколко задачиедновременно – рендиране на снимки, обработкана 8К видео или снимки, създване на ефекти или компилиране на мобилно приложение.

Повече памет за масивни проекти. Новият iMac Pro поддържа до 128GB RAM памет. Визуализиране и рендирането на огромни 3D модели, симулатори, виртуализации – нищо не може да го затрудни! Той е готов за всичко, което пожелаете. Ще превърне всяка идея в реалност.

iMac Pro е първият настолен компютър на Apple оборудван с Radeon Pro Vega графика и до 16GB високочестотна памет, което дава огромен скок производителността. Той е с до два пъти по-бързо GPU от другите iMac-ци и до три пъти в сравнение с Mac Pro. С Vega GPU виртуалната реалност става реална.

Както очаквате за про машина са нужни и високоскоростни портове да се създаде високопроизводителна работна станция. Четирите Thunderbolt 3 порта Ви позволяват да включите два 5К монитора или да трансферирате данни със скорост 40Gb/s. Има и нещо, което може би не сте очаквали в iMac – 10Gb Ethernet, което е 10 пъти по-бързо от всеки друг компютър.

Новите високоговорители са с по- дълбок бас и по-силен звук. А с четирите микрофона улавят Вашият глас и той се чува ясно и високо пречиствайки околният шум.

iMac Pro е и с нов цвят –c Space Gray. В комплект към него ще получите и Apple Wired Keyboard with numeric keypad и Apple Magic Mouse 2.

Този невероятен компютър можете да поръчате сега от NovMac.com!

Няма коментари

Последни постове