Поръчайте Вашият Apple iMac Retina Display, MacBook Air, MacBook Pro Retina Display, iPad 4, iPad Mini, Mac Mini от NovMac.com Имате нужда от помощ при избора на модел? Позвънете на 02/4390993 или ни посетете тук!

Новите iPhone 8 и iPhone 8 Plus

iPhone 8 са ново поколение смартфони, което комбинира всичко което обичаме в iPhone в още по-добър вариант.

iPhone 8 и iPhone 8 Plus са с нов дизайн съчетаващ стъкло и алуминии, нов Retina HD дисплей и A11 Bionic чип.

Задният корпус на смартфоните е направен от изключително здраво стъкло, изработено в три цвята – space gray, silver и gold. В съчетание стъклото и допълващият го алуминии от стани, правят iPhone 8 изключително устойчив на вода и прах.

Новите 4,7-инчов и 5,5-инчов Retina HD дисплеи, в комбинация с True Tone, нагласят баланса на бялото на дисплея за да е в синхон със заобикалящата Ви среда. Retina HD дисплея предлага широка цветова гама за максимално качество и реалност на цветовете.

Както и iPhone X, така и iPhone 8, е оборудван с новият A11 Bionic чип – най-мощният и интуитивен чип създаван до сега, предоставящ невероятно изпълнение и усещане на потребителя. A11 Bionic обработва по 600 милиарда операции в секунда, създаден така че да да опознава алгоритмите на отделните функции и да контролира перфектно Face ID, Animoji, 3D игри и други интерактивни приложения. Камерите на iPhone 8 са къстъмизирани за оптимално AR усещане. Всяка камера е индивидуално калибрирана с нов жироскоп и аселерометър. С A11 Bionic чипа, AR игрите достигат ново ниво на реалистичност. Metal 2 е графичен софтуер създаден от Apple, който позволява на довелъпърите да създават конзолни игри. А Core ML позволява интеграцията на машинно обучение в приложенията. GPU-то в A11 Bionic е оптимизирано за тези нови, впечатляващи 3D игри и AR усещане.

Най-популярната камера в света, става още по-добра. 12-мегапикселовата задна камера на iPhone е подобрена с по-голям и по-бърз сензор, нов цветови филтър и по-дълбоки пиксели, по-бързо фокусиране при ниска осветеност и по-добри HDR снимки. Новата камера също предоставя висококачествен видео запис и по-добра стабилизация, 4К видео до 60fps и 1080p slo-mo до 240fps. С iSO 11, iPhone 8 и iPhone 8 Plus поддържат HEIF и HEVC.

iPhone 8 и iPhone 8 Plus също са с вградена технология за безжично зареждане. Зареждането се осъществява посредством познатата Qi екосистема, включително с две нови безжично-зареждащи се подложки на Belkin и Mophie. Apple показа AirPower – аксосесоар за безжично зареждане, който обаче ще е наличен за поръчка в началото на 2018 година. Това зарядно Ви позволява да зареждате безжично Вашият iPhone 8, iPhone 8 Plus, iPhone x, Apple Watch Series 3 и Apple AirPods.

iPhone 8 се предлага в три цвята – Space Gray, Silver и Gold, и съответно с вградена памет с обем 64GB или 256GB.

Няма коментари

Последни постове