fbpx

Поръчайте Вашият Apple iMac Retina Display, MacBook Air, MacBook Pro Retina Display, iPad 4, iPad Mini, Mac Mini от NovMac.com Имате нужда от помощ при избора на модел? Позвънете на 02/4390993 или ни посетете тук!

Новите MacBook модели ще ползват процесори Sandy Bridge

Една от честите критики към Apple е, че последните версии на MacBook, най-вече Air, използват стари процесори. Още с появата им някои анализатори обявиха, че компанията просто изчаква Sandy Bridge и тогава ще представи нови по-мощни версии. Разбира се те се оказаха прави.

CNET публикува скрийншот от базата на Intel, в която са описани редица от новите процесори на компанията. В нея са поместени и нисковолтажните предложения, които са оптимизирани за преносими компютри. Intel ще ги пусне на пазара официално в края на февруари т.г., като няколко месеца след това се очакват и първите лаптопи, които ще ги използват.

Според анализаторите Apple ще използва именно тези процесори за новите версии на MacBook предложенията си. Air също ще получи Sandy Bridge чип, който се очаква да е нисковолтажен, но с всички налични технологии и екстри като TurboBoost, виртуализация и вграден графичен контролер. Apple обаче предпочете да не коментира темата на този етап.

Източник: http://www.digital.bg/

Няма коментари

Последни постове