fbpx

Поръчайте Вашият Apple iMac Retina Display, MacBook Air, MacBook Pro Retina Display, iPad 4, iPad Mini, Mac Mini от NovMac.com Имате нужда от помощ при избора на модел? Позвънете на 02/4390993 или ни посетете тук!

Новият iMac Pro отвътре

На всички ни е интересно как можем да ъпгрейднем компютъра си. За това търсим информация и снимки в интернет пространството. За това и ние ще Ви предоставим малко повече информация какво се крие зад прекрасният дисплей на новият iMac Pro.

Компютъра се доставя в цвят Space gray с аксесоари в същият нюанс. Оборудван е с 3.5мм жак за слушалки, слот за SDXC карта, четири USB 3 порта, четири USB-C порта и 10Gb Ethernet порт. Модела се води A1862 (по този номер ще намерите съвместими компоненти точно за този модел компютър).

iMac Pro е оборудван с два огромни вентилатора, което увеличава 80% капацитета на охлаждане. RAM паметта е стандартна 288-пинова DDR4 ECC. Запоено GPU, а от другата страна на платката Xeon процесор, който не е запоен. И RAM паметта и процесора са модулни системи, което значи че е възможен ъпгрейд, въпреки официалните твърдения. Двойните SSD-та са също модуларни, но са проектирани от Apple и това значително затруднява подмяната им с други с цел ъпгрейд.

Достъпа до RAM паметта вече не е външен, както е при iMac 27” Retina 5K. За това за да бъде ъпгрейдната трябва да се свалят голяма част от компонентите, което създава значително неудобство.

Срязването на закрепващата лента на дисплея не е трудно( трябва да работите много внимателно да не повредите матрицата), но при всяко отваряне тя трябва да бъде подменена с нова такава тъй като не е предвидена за многократна употреба.

Ако желаете да ъпгрейднете Вашият компютър, препоръчваме първо да се посъветвате с професионалисти преди да пристъпите към действие. Ние сме на Ваше разположение.

Няма коментари

Последни постове