fbpx

Поръчайте Вашият Apple iMac Retina Display, MacBook Air, MacBook Pro Retina Display, iPad 4, iPad Mini, Mac Mini от NovMac.com Имате нужда от помощ при избора на модел? Позвънете на 02/4390993 или ни посетете тук!

Новият iPad mini 4 от септември 2015г.

Преди броени дни се проведен поредното Apple събитие, на което беше анонсиран новият iPad mini 4. По-тънък, по-лек и същевременно още по-мощен!

Сърцето на iPad mini 4 е мощният А8 процесор с второ поколение 64-битова архитектура. Всичко, от обработката на видео до 3D игрите, се случва с невероятна скоро и улеснява потребителя многократно. Край на досадното чакане. А батерията на iPad mini 4 издържа до 10 часа!

С подобрен сензор и по-добра оптика, новият iPad mini 4 е и с 8MP iSight камера с резолюция 3264х2448p! Ще се удивите колко по-детайлни ще са Вашите снимките. FaceTime HD камерата също е с по-добър сензор и видео обажданията ще са по-ясно дори и при понижена светлина на околната среда.

iPad mini 4 е с два пъти по-бърза WiFi връзка от преди, със скорост до 866Mbps! А WiFi + Cellular моделите са оборудвани с LTE технология и скорост на връзката до 150Mbps.

Touch ID технологията също е подобрена. С едно докосване на Home бутона Вашият iPad mini 4 се отключва и е готов за работа.

Ще откриете още много предимства на този невероятен таблет. Поръчайте Вашите iPad mini 4 от NovMac.com сега!

20150914-apple-ipad-mini4-retina-display-A8-chip-iOS9-september-2015

Няма коментари

Последни постове