Поръчайте Вашият Apple iMac Retina Display, MacBook Air, MacBook Pro Retina Display, iPad 4, iPad Mini, Mac Mini от NovMac.com Имате нужда от помощ при избора на модел? Позвънете на 02/4390993 или ни посетете тук!

Новият iPhone 7!

Вчера Apple официално представи новият невероятен, единствен по рода си iPhone 7! Той достигна ново ниво на иновации и прецизност.

Предполагаше се, че ъпдейта няма да е кой знае колко голям, но за изненада на всички Apple ни показа смартфон от ново поколение.

iPhone 7 е с А10 Fusion 64-битов четириядрен чип. Две от ядрата са високо-производителни и са 40% по-бързи от чипа на iPhone 6S, и два пъти по-бързи от iPhone 6. Другите две ядра са високо-ефективни за да се справят с по-леки приложения за по-добър и дълъг живот на батерията.

iphone-7-a10-chip

Ето още някои от новостите:

Водоустойчив

iphone7-water-resistant

iPhone 7 е първият Apple смартфон, който е и водоустойчив. Вече не е нужно да се притеснявате от неочаквани инциденти като разлята чаша с вода върху телефона, падане в басейн или други подобни неприятни злополуки. iPhone 7 ще остане непокътнат! Устойчив е дори и на прах!

Блясък

Space Gray вече не е на мода, да посрещнем черното. Корпусът на iPhone 7 е създаден по нова технология, стъклото минава през девет стъпки на анодиране и полиране за да се постигне съвършенство, не можете да видите къде свършва алуминия и къде започва стъклото, всичко е слято.

iPhone 7 е с невероятен Retina HD дисплей.

jet-black

Камера

Новият iPhone 7 е с 12-мегапикселова задна камера, а iPhone 7 Plus е с двойна задна камера! Качеството на Вашите снимки няма да бъде променено дори и при зум, те ще останат кристално ясни! Вече няма да е нужно да носите различни обективи за да направите перфектната снимка, iPhone 7 Plus е идеален за Вас! С новите си ефекти ще постигнете невероятни резултати и няма да повярвате, че снимката е направена с телефон, а не с професионална камера. Ще можете да правите снимки дори и в RAW формат.

И двата модела са с оптичен стабилизатор, f/1.8 бленда, шестелементова леща, Quad-LED True Tone светкавица и широка цветова гама. А предната FaceTime камера вече е 7-мегапикселова!

iphone-7-camera
iphone-7-plus-cameras

Taptic Home бутон

iphone-7-taptic-home-button

Новият Home бутон и създаден да бъде устойчив, интуитивен, бързо реагиращ, а също така и чувствителен на натиск. А най-хубавото е, че може да бъде къстъмизиран.

Двойни стерео говорители

iphone-7-speakers

Говорители на iPhone 7 са два пъти по-мощни от тези на iPhone 6S! А звукът е невероятен – силен и ясен. Дали гледате филм, слушате любимата си музика или провеждате обаждане през високоговорител, силата на звукът направо ще ви отнесе!

EarPods

lightning-earpods

Всички искаме по-бърз процесор, по-добри говорители, по-голяма батерия. За да може да се постигне всички това следва да се освободи малко място в корпуса на смартфона. За това и старият headphones жак трябва да си отиде. Добре дошли Lightning EarPods! В комплект с iPhone 7 вървят новите слушалки на Apple. Но тъй като компанията е на ясно, че всеки потребител би желал да използва наличните си аксесоари, които са пригодени за старият жак, в кутията на iPhone 7 ще намерите и преходник – Lighting към аудио жак.

Предварителните поръчки на невероятният iPhone 7 стартират от 9ти септември, а налични бройки ще има в повечето магазини с щатите на 16ти септември.

Няма коментари