fbpx

Поръчайте Вашият Apple iMac Retina Display, MacBook Air, MacBook Pro Retina Display, iPad 4, iPad Mini, Mac Mini от NovMac.com Имате нужда от помощ при избора на модел? Позвънете на 02/4390993 или ни посетете тук!

Новият MacBook – красив отвън, мощен отвътре!

Новият MacBook е не само на-тънкият и лек Mac, но е по-ефективен и интуитивен от всеки друг notebook.

MacBook е с 12-инчов ретина дисплей, с резолюция 2304-на-1440 пиксела и стъкло на дисплея от край до край,  чиято дебелина е удивителните 0.5 милиметра. С над 3 милиона пиксела всичко изглежда кристално ясно. Това е най-тъкният, най-енергийно ефективен ретина дисплей на Mac.

Вътре в новият MacBook се крие пето поколение Intel Core M “Broadwell” процесор. Този процесор пасва иделано на MacBook комбинирайки енергийна ефективност и прекрасно изпълнение на всичките Ви задачи.

Тъй като Intel Core M процесора произвежда само 5 вата мощност и генерира малко топлина, не се нуждае от вентилатор за охлаждане.

Дънната платка на MacBook е 67% по-малка от тази на MacBook Air 11”. Този размер позволява батерията да заема по-голямо пространство и да усигури на потребителите цял ден живот на батерията (до 9 часа с едно зареждане).

Trackpad с Force Touch технология – едно изцяло ново изживяване. Отвън може да изглежда като тракпадите, които познавате, но отвътре е нещо несъществувало до сега.

Този Trackpad е създаден да реагира и изпълнява желаните от Вас функции според натиска, който опражнявате върху него, без начения къде по повърхността му натискате. Същевременно имате всички любими Multi-Touch жестове, който обичате да използвате.

MacBook е оборудван с най-новата WiFi и Bluetooth технология за невероятна свързаност в безжичния свят. Без значение къде сте, можете да се свържете към мрежата, да прехвърлите файлове, да организирате Вашите снимки, да слушате любимата си музика.

Новият USB-C порт съдържа всички необходими портове в едно. През него Вашият мак се зарежда, имате бърз USB 3 трансфер на данни, а също така е и видео изход – HDMI или VGA.

Поръчайте сега своя нов MacBook от NovMac.com!

2 коментара

Пламен Овчаров преди 4 години

Всичко хубаво, но с този USB-C е малко кофти, само адаптери ще се купуват.

Кирил преди 4 години

Невероятен е. Съвсем скоро ще си взема такъв!

Последни постове