fbpx

Поръчайте Вашият Apple iMac Retina Display, MacBook Air, MacBook Pro Retina Display, iPad 4, iPad Mini, Mac Mini от NovMac.com Имате нужда от помощ при избора на модел? Позвънете на 02/4390993 или ни посетете тук!

Новият Macbook (Macbook White) – Окт. 2009

Нов Apple Macbook лаптоп (Macbook White) бе пуснат в продажба на 20 октомври 2009. Корпусът на новия Макбук е изработен от пластмаса, но със значително подобрени параметри и нов дизайн със заоблени ръбове!

Новите Macbook са на изключителна цена и са най-евтините лаптопи на Apple. Но не се бъркайте! Най-евтините Macbook лаптопи не значи най-слабите – напротив!!! Ето няколко от подобрените характеристики на Macbook White…

Macbook лаптоп - Окт. 2009

Macbook подобрения – Октомври 2009

  • Процесорът вече е 2,26 GHz! Досега беше 2.13 GHz.
  • Паметта вече е 2GB DDR3 на 1066MHz.
  • Мулти-тъч (Multi-touch) тракпада на последните Macbook Pro лаптопи от 2009 е вграден и тук. Спрямо предходните Макбук модели, този тракпад е много по-голям и по-удобен, и с нови жестове!
  • Размерите са малко по-големи (с по около 1 сантиметър) на ширина и дълбочина, но пък е по-лек!
  • Батерията издържа 2 часа повече! Работата на батерия е удължена на до 7 часа при мрежова свързаност, с което новия Macbook се изравнява с 13 и 15 инчовиите Macbook Pro лаптопи!
  • Батерията вече е вградена в Макбук лаптопа и се подменя в оторизиран сервиз!
  • Харддискът вече е 250 GB като стандартна конфигурация! Разбира се можете да си купите и по-голям твърд диск.

Цената на новия Macbook? В Щатите цената е 999 USD за стандартна конфигурация. Цената в България все още не е известна, но се очаква тя да бъде малко под 1900 лева с включен ДДС.

Още за Macbook (Macbook White) – Окт. 2009

Няма коментари

Последни постове