Поръчайте Вашият Apple iMac Retina Display, MacBook Air, MacBook Pro Retina Display, iPad 4, iPad Mini, Mac Mini от NovMac.com Имате нужда от помощ при избора на модел? Позвънете на 02/4390993 или ни посетете тук!

Новият MacBook Pro – по-тънък, бърз, магически!

Всички с нетърпение очаквахме да видим с какво ще ни изненада Apple този път. Чакането приключи! Вчера Apple представи официално на своето събитие новите модели MacBook Pro с Touch Bar и Touch ID!

Преди 25 години Apple създаде първият преносим компютър. През всички тези години Apple не престана да се стреми да подобрява все повече и повече своите продукти и да създава неповторими такива – първият тракпад, първият лаптоп с алуминиев unibody корпус, първият Retina дисплей. И този път бяхме свидетели на нещо неповторимо и невероятно – Touch Bar!

macbookpro

Новият MacBook Pro 13” е 17% по-тънък от предшественика си, както и значително по-лек и по-малък по обем.

Друга новост е размера на Force Touch Trackpad – два пъти по-голям от преди за още повече жестове.

Технологията използвана за изработката на клавиатурата на MacBook 12” е пренесена и в новите MacBook Pro, като съответно е подобрена за максимално удобство на потребителя. Но това не е най-възхитителното за тези модели. За първи път Apple представи уникалният, единствен по рода си Touch Bar!

touchbar

Touch Bar е иновативен и интуитивен. Било то настройки на яркостта на дисплея, звук, или function keys – всичко е под върха на пръстите Ви! И това не е всичко – Touch Bar променя видимите функции според това коя програма или приложение използвате. Когато сте в Messages например ще виждате любимите си emoji, в Mail пък ще Ви помогне да изпратите имейл по-бързо до всички колеги като се визуализират имейл адресите им и можете с едно докосване да добавите получателите. С Touch Bar обработката на снимки във Photoshop ще придобие ново усещане за Вас – бързо, удобно, лесно и много приятно. Опциите за промяна на цветове, фонове и други са пред Вас без да търсите по менютата. Имате възможността да къстъмизирате Touch Bar-a според Вашите предпочитания и нужди.

Touch ID вече и за Mac! Touch ID сензора е вграден в power бутона. Отключете мака с едно докосване или потвърдете плащане през Apple Pay – лесно, бързо, удобно!

Дисплея на новата серия е с 67% по-ярък, с 67% по-голям контраст и с 25% повече цветове! Флаш памет 100% по-бърза от преди, а графиката е цели 130%!

macbookpro-display

Говорителите направо ще Ви оглушат – до 58% по-добър звук и два пъти и половина по-силен бас!

Батерията и на двата модела – MacBook Pro 13” и MacBook Pro 15” , издържа до 10 часа с едно зареждане!

Ще се влюбите в новата серия MacBook Pro! Серията се предлага в три варианта: MacBook Pro 13” без Touch Bar, MacBook Pro 13” с Touch Bar и MacBook Pro 15” с Touch Bar. Цените им за българският пазар очаквайте идната седмица.

all-macbookpros-2016

Няма коментари

Последни постове