fbpx

Поръчайте Вашият Apple iMac Retina Display, MacBook Air, MacBook Pro Retina Display, iPad 4, iPad Mini, Mac Mini от NovMac.com Имате нужда от помощ при избора на модел? Позвънете на 02/4390993 или ни посетете тук!

Нови хибридни SSD дискове от NovMac.com

Seagate® Momentus® XT е solid-state хибриден диск с Adaptive Memory™ технология, която позволява на диска да предостави производителност като на SSD и обем като на стандартен твърд диск (HDD). Momentus XT диска е проектиран за всички стандартни лаптопи и операционни системи – без зависимости от драйвери и софтуер, което прави този диск лесен за интеграция и използване. Adaptive Memory технологията позволява на диска да предостави повече производителност. Без значение дали играете игри или обработвате цифрово аудио/видео съдържание, производителността е невероятна.

Технически характеристики

500GB, 320GB и 250GB дисково пространство
4GB SLC NAND solid-state памет
7,200-RPM скорост на въртене
32MB дисков кеш
SATA 3-Gb/s интерфейс с Native Command Queuing

По-долу ще намерите видео сравнение на производителността и бързодействието при различни видове твърди дискове – обикновени (механични) твърди дискове с 7200 rpm, 10K rpm, SSD дискове както и новите Momentus XT хибридни SSD дискове.

Предимство в производителността при системи с 2GB памет от един и същи клас.

Новите дискове са налични в конфигуратора на NovMac.com като ъпгрейд към съответния компютър. А цената им е повече от добра!

4 коментара

Хмм.. преди 9 години

Така като гледам .. не приспадате от цената на харда, а си взимате вградения в Мак-а хард и си плащам даже повече от колкото струва за хибридния .. Защото нали се сещате, че ако 250ГБ обикновен е включен в цената…, следователно за 320 хибрид трябва да се доплати не повече от 100-масимум 120-30лв..
http://www.azola.bg/hybrid-hdd-500g-seagate-25__85705

admin преди 9 години

Здравейте,

Оригиналния твърд диск остава за клиента.

Поздрави!

maya преди 9 години

Здравейта,

Може ли да се закупи само хибридният хард диск? Защото никаде не видях в сайта ви покупка само на хард диска.При конфигурация на Мак мини може да се добави, но ако имам вече Макбук Про и искам да си сменя само хард диска?

НовМак преди 9 години

Здравейте,

Може разбира се!

В цената е включено всичко.

Поздрави,

Последни постове