Поръчайте Вашият Apple iMac Retina Display, MacBook Air, MacBook Pro Retina Display, iPad 4, iPad Mini, Mac Mini от NovMac.com Имате нужда от помощ при избора на модел? Позвънете на 02/4390993 или ни посетете тук!

НовМак.ком навърши една година!

Една добра година, в която Apple начинанието ни се превърна от хоби в сериозна инициатива.

В началото водещо бе предимно желанието ни да сме част от активното Apple общество от фенове, към които самите ние принадлежим.

Стремежа ни да покажем по-различно ниво на обслужване, да предложим опции, които до този момент не бяха предлагани на българския пазар и най-вече да направим възможността да си поръчаш желаният от теб Apple продукт по-достъпна за клиенти от цяла България, превърнаха тази дейност от хоби в перспективна дейност, в която влагаме все повече усилия и желание за установяване на по – добра търговска политика.

Безкрайни благодарности на всички Apple фенове и наши клиенти, които ни помагаха през тази една година в това да разберем ясно нуждите и желанията Ви за добро обслужване и задоволяване на високи изисквания, надяваме се и занапред да продължим напред заедно с Вас да разширим кръга от Apple фенове.

torta

torta2

Няма коментари

Последни постове