Поръчайте Вашият Apple iMac Retina Display, MacBook Air, MacBook Pro Retina Display, iPad 4, iPad Mini, Mac Mini от NovMac.com Имате нужда от помощ при избора на модел? Позвънете на 02/4390993 или ни посетете тук!

От какво бихте се лишили ако можехте да притежавате всичко, което пожелаете…

…е, по-скоро почти всичко, което пожелаете, защото мъдрите хора казват, че най-ценните неща на света не се купуват с пари.

Едно от малкото неща, от които трябва да се лишат децата на най-богатия човек в света (да, колкото и парадоксално да звучи, световната финансова криза допринесе за това Бил Гейтс отново да застане на върха на класацията по лично благосъстояние):

Децата на Бил Гейтс имат тотална забрана да използват iPhone или iPod.

Възпитани в свободолюбив дух, от родители, известни защитници на всички демократични принципи и устои, родители направили дарения на редица правозащитни организации, възлизащи на десетки милиони, но очевидно нарушили основно право на своите любими деца – правото на свободен избор, младите членове на семейство Гейтс с неухота трябва да се примирят с ограниченията.

Според интервю с Мелинда Гейтс публикувано в списание Vogue, Бил Гейтс  е забранил на своите деца да притежават  iPhone или iPod,  като по думите и има съвсем кратък списък на забрани в тяхното семейство. Очевидно има някаква СЕРИОЗНА причина Apple да има толкова доминиращо присъствие, в толкова „кратък списък със забрани“.

jobsgates

Очевидно мъдрите хора наистина са прави, парите не могат да купят на човек способността да приема своите поражения.

Дълбоко се надяваме, че Бил Гейтс ще прекрати „геноцида“, който извършва над своите деца и ще се разграничи от I am a PC! 🙂

1 Kоментар

ctalkep преди 10 години

Много добре, продължавайте!!!