fbpx

Поръчайте Вашият Apple iMac Retina Display, MacBook Air, MacBook Pro Retina Display, iPad 4, iPad Mini, Mac Mini от NovMac.com Имате нужда от помощ при избора на модел? Позвънете на 02/4390993 или ни посетете тук!

Поръчайте сега iPad 2 от NovMak.com

По-тънък, по-лек, с изцяло обновен дизайн, с две камери, два пъти по-бърз и с 10 часа живот на батерията iPad 2 е достъпен за поръчка от NovMak.com.

Можете да разчитате на избор между Wi-Fi и Wi-Fi + 3G модели, както и варианти от 16GB, 32GB или 64GB.

Всеки, който желае да се увери в невероятните предимства и възможности на iPad 2, може да заповяда в шоурума ни, където може да разчита на съдействието на консултантите ни, които ще отговорят на всички ваши въпроси и коментари за модела, ще ви покажат и интересни и полезни приложения, които ще ви накарат още повече да обикнете iPad 2.

Освен с милиони приложения, които са достъпни от App Store, ще имате възможност да гледате видео, филми, клипове, да слушате музика, да преглеждате пощата си, да оформяте документи, като за това дори нямате нужда от външна клавиатура, тъй като устройството разполага с виртуална клавиатура, на която можете да избирате кирилица или латиница.

Пренесете се в ново измерение на мобилност с iPad 2 от NovMak.com

Няма коментари

Последни постове