Поръчайте Вашият Apple iMac Retina Display, MacBook Air, MacBook Pro Retina Display, iPad 4, iPad Mini, Mac Mini от NovMac.com Имате нужда от помощ при избора на модел? Позвънете на 02/4390993 или ни посетете тук!

Първата статия публикувана за Apple

Първата статия за Apple е публикувана през февруари 1977 година от списание Kilobaud.

Интервюто със Steve Jobs и Steve Wozniak е направено от Sheila (Clarke) Craven. Тя разказва: “Steve Jobs говореше през цялото време. След като обядвахме, отидохме до къщата на родителите на Steve Jobs – не влязохме вътре, а директно в гаража. На работната им маса имаше дънна платка. На полицата над масата имаше телевизор свързан с дънната платка. През цялото време Jobs говореше и обясняваше бъдещите им планове за маркетинга и развитието на продукта им. Wozniak седна и започна да инсталира операционна система на платката за да демонстрират програма. Той беше доста мълчалив. Предполагам, че Wozniak беше инженера, а идеите идваха от Jobs.

Едно от нещата, което Jobs ми каза, беше че е сигурен, че един ден ще има Apple на всяко бюро, във всяка класна стая. Ако децата израснат познавайки Apple, тогава те ще продължат да купуват Apple, както и техните деца. Разбрах, че когато статията излезе, броят на поръчките ще е огромен и Apple Computer сериозно ще навлезе в ежедневието ни.”

Статията, публикувана от Kilobaud, можете да видите и прочетете по-долу.

remarkableapple-1

remarkableapple-12

remarkableapple-13

remarkableapple-14

remarkableapple-15

Няма коментари