fbpx

Поръчайте Вашият Apple iMac Retina Display, MacBook Air, MacBook Pro Retina Display, iPad 4, iPad Mini, Mac Mini от NovMac.com Имате нужда от помощ при избора на модел? Позвънете на 02/4390993 или ни посетете тук!

Първи впечатления от новия Мак Про [Видео]

Вчера Apple пусна в продажба най-новия модел на супер-производителния настолен Mac компютър – новият Mac Pro. За него се говори от месеци, беше анонсиран и показан, а техническите му характеристики не бяха тайна, но до вчера не можеше да бъде закупен. Сега вече са налице и първите впечатления и ревюта от модела:

CNET:
Новият Mac Pro е професионална работна станция с дизайн на високо ниво. Доста е обширно ако кажем, че това е компютър за всеки нормален потребител, но пък цената не се различава от тази, която бихте платили за Windows PC със сходни технически параметри, а дизайна е достатъчно добър за да хване окото на всеки ентусиаст който търси супер-добре изглеждащ компютър, с най-добрата производителност.

Engadget:
Естетически, анодизирания алуминии е по-лъскав от материалите в другите продукти на Apple, но това го прави и по-податлив на пръстови отпечатъци (попринцип това не е проблем ако планирате просто да го „изоставите“ в някой ъгъл на офиса). Освен това изглежда по-малко черен отколкото е в сайта на Apple – по скоро прилича на новият цвят „Space Grey“ на Apple. Лесно е компютъра да бъде „изваден“ от обвивката му, което е удобство в редките случаи когато искате да смените RAM паметта, диск или видео карта.

The Verge:
Удивително отразяващ е – и „хваща“ пръстови отпечатъци наистина лесно. Но е много красив, малък и изглежда страхотно на бюрото до 4K монитора Sharp с който сме го свързали. Доста добре изглежда и без капака, когато се виждат вътрешните му компоненти, но капака е важен заради циркулацията на топлина извън компютъра. Не може да бъде използван без да е сглобен с капака.

MacWorld:
Горната част на новият Mac Pro има двойно предназначение – от една страна служи за вентилация за (изненадващо тихата) система от вентилатори, а от друга страна е дръжка за носене на компютъра. Тежащ само (почти) 5кг той лесно може да бъде пренасян, когато се налага. На гърба на новия Mac Pro са всички портове за връзка – шест Thunderbolt 2 порта, четири USB 3.0 порта, два отделни гигабитови мрежови порта, HDMI-видео порт и аудио жакове – удобно оградени с подсветка която се активира автоматично когато бъде засечено движение.

Новият Mac Pro ще бъде наличен и от NovMak.com през Февруари! За повече детайли за модела прегледайте Wikipedia или директно на официалната страница.

Няма коментари

Последни постове