Поръчайте Вашият Apple iMac Retina Display, MacBook Air, MacBook Pro Retina Display, iPad 4, iPad Mini, Mac Mini от NovMac.com Имате нужда от помощ при избора на модел? Позвънете на 02/4390993 или ни посетете тук!

Седемте най-значими новини от пролетното събитие на Apple

На представянето на новите продукти, което се проведе в Сан Франциско, Tim Cook привлече вниманието с няколко  новини.

Apple-HBO
Apple обяви нова по-ниска цена за Apple TV. Също така Apple TV потребителите ще могат да поръчат достъп до всички канали предлагани от HBO. Услугата ще е достъпна от месец април на цена $14,99 на месец на територията на щатите.

 

Apple-iPhone

Продажбите на iPhone 6 и iPhone 6 Plus възлизат на 700 милиона броя. Смартфона на Apple продължава да доминира на пазара. Продажбите в сравнение с миналата година са нарастнали с 49%, което прави iPhone смартфон номер 1 в света.

 

ResearchKit

ResearchKit може да спаси света. Apple  си партнираше с 5 медицински центъра провеждащи проучвания за да направи нови приложения свързани със здравето. Всеки с iPhone вече може да участва в проучванията насочени към болести като паркинсон, рак на гърдата, диабет и болести в сърдечната област. С помощта на приложенията ще се събира голямо количество информация, която ще остане поверителна и използвана само за медицински цели.

Apple-MacBook
Новият MacBook – с ретина дисплей и в цветове Space gray, Silver и Gold. Това е най-тънкият и най-лек Мак създаван до сега! С изцяло метален корпус и 3.3-милиона пиксела ретина дисплей. Доставките започват от месец април, базовите модели са с 8GB RAM и 256GB SSD. Този модел е създаден по изцяло нова технология за да се постигне крайният му дизайн – нов вид клавиатура, нова подредба на батерията и 67% по-малка дънна платка, която не изисква вентилатор.

 

Metal

Нов вид метал. В клиповете излъчени на презентацията бе показан нов метал, който позволява на Apple да прави своите продукти толкова здрави и същевременно леки. От алуминий до неръждаема стомана, Apple Watch е бъде здрав, лек и по-студен от всеки метал.

 

watch-edition

Apple Watch – най-забележителното тук беше неговата цена. Cook отново нарече този продукт “най-личният който сме създавали до сега”, представяйки трите модела (колекции): Aluminum Sport, Stainless Steel Apple Watch и 18-карата златен Apple Watch. Цената на златният модел може да достъгне до $17000. Спортният модел е на достъпната цена от $349. Всички модели ще се доставят от 24ти април, за Европа дни по-късно.

 

Tim-Cook-momentum
Импулсът е новата иновация. Tim Cook на няколко пъти споменава за този импулс – “Последващите действия след импулса са критичните, особено когато критиците се оплакват от липса на иновации в Apple след смъртта на Steve Jobs”. Apple Watch и MacBook определено са огромна иновация.

Няма коментари

Последни постове