Поръчайте Вашият Apple iMac Retina Display, MacBook Air, MacBook Pro Retina Display, iPad 4, iPad Mini, Mac Mini от NovMac.com Имате нужда от помощ при избора на модел? Позвънете на 02/4390993 или ни посетете тук!

Снимка кръстосваща Интернет потвърждава описанието на новото поколение Mac-mini

Снимката показва уникалния Mac-mini включващ пет USB порта вместо четири, двата mini-DVI и mini-DisplayPort порта, както и FireWire 800 вместо 400 – всички характеристики на новото поколение Mac-mini обявени от AppleInsider в началото на Януари 2009.

Според AppleInsider това е втора снимка на новото поколение Mac-mini с подобни характеристики, но първата никога не е публикувана. Въпреки че нито една от снимките не може да бъде наречена „автентична“, важно е да се отбележи че и двете снимки показват абсолютно идентичен модел, евентуален прототип на новия Mac-mini.

Хора запознати с плановете на Apple казват, че новият Mac-mini, също както и MacBook/iMac, ще използва чипсет на NVIDIA.

И все пак, без официално потвърждение от Apple, и с две снимки на една и съща система кръстосващи интернет от месеци, има шансове компанията да промени плана си относно пускането на нов Mac-mini на пазара.

[singlepic id=40 w=320 h=240 float=]

Няма коментари