Поръчайте Вашият Apple iMac Retina Display, MacBook Air, MacBook Pro Retina Display, iPad 4, iPad Mini, Mac Mini от NovMac.com Имате нужда от помощ при избора на модел? Позвънете на 02/4390993 или ни посетете тук!

Стив е изключително доволен от учудващия потребителски интерфейс на новия таблет

Високопоставен служител на Apple беше цитиран да казва, че Стив Джобс е изключително щастлив от новия таблет, съобщава NYT (New York Times).

„Нищо не мога да кажа, но нека просто да кажем, че Стив е изключително щастлив с новия таблет“ – казва източника.

От друг бивш служител на Apple NYT са чули следното изречение: „Ще бъдете изключително изненадани от начина по който ще взаимодействате с новия таблет.“

Един от създателите на продуктите на Apple, човек чието име стои под доста Apple патенти, работил над Apple таблет преди 5 години и на скоро споделил, че първата версия на таблета е отложена от Стив Джобс, а голяма част от технологията е вложена в други устройства. Този човек обяснява, че компоненти от тези ранни концепции са вече на пазара. Ако имате iPhone, например, реално разнасяте мини версия на ранен Apple таблет.

Очевидно бариерата задържаща производството на по-ранни версии на таблета е била липсата на софтуер. А след като App Store се справя толкова добре това изглежда вече не е проблем.

Няма коментари