Поръчайте Вашият Apple iMac Retina Display, MacBook Air, MacBook Pro Retina Display, iPad 4, iPad Mini, Mac Mini от NovMac.com Имате нужда от помощ при избора на модел? Позвънете на 02/4390993 или ни посетете тук!

Успехът на Apple App Store

Трудно е да се повярва, че Apple App Store (http://www.apple.com/iphone/apps-for-iphone/) скоро ще стане на една година. Магазинът стартира на 11 юли преди една година, но никой не вярваше, че ще пожъне такъв успех, какъвто има в момента. Преди няколко месеца, изтеглените приложения от Apple App Store преминаха границата от 1 милиард.

Статистиките сочат, че до днес приложенията в магазина вече наброяват 50 000, което означава, че на ден се качват около 137 различни приложения. Apple App Store стана изключително посещаван при появата на iPhone OS 2.0, а сега, с появата на най-новите версии 3.Х на операционната система с която работи iPhone, броят на приложенията и посетителите се очаква да нарастне с огромен процент.

Заради успеха на App Store, други компании, произвеждащи смартфони, също създадоха подобни магазини. Пример за това е App World за Blackberry.

iTunes

1 Kоментар

Ivan Stoyanov преди 10 години

А кога България ще бъде включена в App Store?