Новият iMac Pro отвътре

На всички ни е интересно как можем да ъпгрейднем компютъра си. За това търсим информация и снимки в интернет пространството. За това и ние ще Ви предоставим малко повече информация какво се крие зад прекрасният дисплей на новият iMac Pro.

Компютъра се доставя в цвят Space gray с аксесоари в същият нюанс. Оборудван е с 3.5мм жак за слушалки, слот за SDXC карта, четири USB 3 порта, четири USB-C порта и 10Gb Ethernet порт. Модела се води A1862 (по този номер ще намерите съвместими компоненти точно за този модел компютър).

iMac Pro е оборудван с два огромни вентилатора, което увеличава 80% капацитета на охлаждане. RAM паметта е стандартна 288-пинова DDR4 ECC. Запоено GPU, а от другата страна на платката Xeon процесор, който не е запоен. И RAM паметта и процесора са модулни системи, което значи че е възможен ъпгрейд, въпреки официалните твърдения. Двойните SSD-та са също модуларни, но са проектирани от Apple и това значително затруднява подмяната им с други с цел ъпгрейд.

Достъпа до RAM паметта вече не е външен, както е при iMac 27” Retina 5K. За това за да бъде ъпгрейдната трябва да се свалят голяма част от компонентите, което създава значително неудобство.

Срязването на закрепващата лента на дисплея не е трудно( трябва да работите много внимателно да не повредите матрицата), но при всяко отваряне тя трябва да бъде подменена с нова такава тъй като не е предвидена за многократна употреба.

Ако желаете да ъпгрейднете Вашият компютър, препоръчваме първо да се посъветвате с професионалисти преди да пристъпите към действие. Ние сме на Ваше разположение.

Оставете отговор

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *