Новият iPhone 7!

Вчера Apple официално представи новият невероятен, единствен по рода си iPhone 7! Той достигна ново ниво на иновации и прецизност.

Предполагаше се, че ъпдейта няма да е кой знае колко голям, но за изненада на всички Apple ни показа смартфон от ново поколение.

iPhone 7 е с А10 Fusion 64-битов четириядрен чип. Две от ядрата са високо-производителни и са 40% по-бързи от чипа на iPhone 6S, и два пъти по-бързи от iPhone 6. Другите две ядра са високо-ефективни за да се справят с по-леки приложения за по-добър и дълъг живот на батерията.

iphone-7-a10-chip

Ето още някои от новостите:

Водоустойчив

iphone7-water-resistant

iPhone 7 е първият Apple смартфон, който е и водоустойчив. Вече не е нужно да се притеснявате от неочаквани инциденти като разлята чаша с вода върху телефона, падане в басейн или други подобни неприятни злополуки. iPhone 7 ще остане непокътнат! Устойчив е дори и на прах!

Блясък

Space Gray вече не е на мода, да посрещнем черното. Корпусът на iPhone 7 е създаден по нова технология, стъклото минава през девет стъпки на анодиране и полиране за да се постигне съвършенство, не можете да видите къде свършва алуминия и къде започва стъклото, всичко е слято.

iPhone 7 е с невероятен Retina HD дисплей.

jet-black

Камера

Новият iPhone 7 е с 12-мегапикселова задна камера, а iPhone 7 Plus е с двойна задна камера! Качеството на Вашите снимки няма да бъде променено дори и при зум, те ще останат кристално ясни! Вече няма да е нужно да носите различни обективи за да направите перфектната снимка, iPhone 7 Plus е идеален за Вас! С новите си ефекти ще постигнете невероятни резултати и няма да повярвате, че снимката е направена с телефон, а не с професионална камера. Ще можете да правите снимки дори и в RAW формат.

И двата модела са с оптичен стабилизатор, f/1.8 бленда, шестелементова леща, Quad-LED True Tone светкавица и широка цветова гама. А предната FaceTime камера вече е 7-мегапикселова!

iphone-7-camera
iphone-7-plus-cameras

Taptic Home бутон

iphone-7-taptic-home-button

Новият Home бутон и създаден да бъде устойчив, интуитивен, бързо реагиращ, а също така и чувствителен на натиск. А най-хубавото е, че може да бъде къстъмизиран.

Двойни стерео говорители

iphone-7-speakers

Говорители на iPhone 7 са два пъти по-мощни от тези на iPhone 6S! А звукът е невероятен – силен и ясен. Дали гледате филм, слушате любимата си музика или провеждате обаждане през високоговорител, силата на звукът направо ще ви отнесе!

EarPods

lightning-earpods

Всички искаме по-бърз процесор, по-добри говорители, по-голяма батерия. За да може да се постигне всички това следва да се освободи малко място в корпуса на смартфона. За това и старият headphones жак трябва да си отиде. Добре дошли Lightning EarPods! В комплект с iPhone 7 вървят новите слушалки на Apple. Но тъй като компанията е на ясно, че всеки потребител би желал да използва наличните си аксесоари, които са пригодени за старият жак, в кутията на iPhone 7 ще намерите и преходник – Lighting към аудио жак.

Предварителните поръчки на невероятният iPhone 7 стартират от 9ти септември, а налични бройки ще има в повечето магазини с щатите на 16ти септември.

Оставете отговор

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *