Нови Apple AirPods

Най-популярните безжични слушалки в света, стават още по-добри. Apple представи нови Apple AirPods днес. Те са с иновативен H1 чип, с 50% повече време за разговори, Hands-Free “Hey Siri” и опция за безжично зареждане.

Новите Apple AirPods са с нов H1 чип, разработен от Apple,. Той е направен специално за слушалките за по-бързо свързване с устройствата, повече време за разговори и удобството на Hand-Free “Hey Siri” поддръжката. Apple AirPods се предлагат вече в два варианта – с кутийка с безжично зареждане за по-удобно зареждане било то в домът или и в офиса Ви, и стандартна кутийка за зареждане с кабел. Безжичната кутийка е съвместима с всички Qi безжични зарядни.

Apple AirPods се свързват бързо и лесно с Вашите устройства, предоставяйки кристално ясен звук. Те са интуитивни и с иновативен контрол на аудиото и синхронизацията. Превключването от едно устройство към друго докато слушате музика на Вашият iPhone, Apple Watch или iPad, се случва по-гладко от всякога и два пъти по-бързо от преди. За първи път те поддържат и “Hey Siri” правейки сменянето на песни, обажданият и нагласяването на звука по-лесно от всякога (с гласови команди).

Всяка от кутийките (тази с безжично зареждане и стандартната), осигуряват допълнителен заряд на слушалките за повече от 24 часа. Новата безжична кутийка има LED светлинен индикатор на предната част на корпуса показващ статуса на заряда на кутийката (зелено, оранжево, червено). Притежателите на Apple AirPods могат да закупят само безжичната кутийка за зареждане като отделен продукт.

Цените на новите Apple AirPods очаквайте идните дни на NovMac.com!

Оставете отговор

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *