Поръчайте Вашият Apple iMac Retina Display, MacBook Air, MacBook Pro Retina Display, iPad 4, iPad Mini, Mac Mini от NovMac.com Имате нужда от помощ при избора на модел? Позвънете на 02/4390993 или ни посетете тук!

Относно

Exsisto – смислено обусловена латинска дума е име на екип от опитни и мотивирани ИТ специалисти с обширни познания от програмиране за микроконтролери до уеб маркетинг.

Преданост към целите на клиента и познания стоят в основата на бизнес практиката, която прилага и внедрява решения и услуги бързо и ефективно по отношение на разходите и резултатите.

Екзисто ООД е оторизиран риселър на Apple продукти в България. Ако искате да закупите Мак – Екзисто ООД е вашият риселър. Тук ще откриете изгодни цени, отстъпки и промоции които ще улеснят избора Ви при покупка на Мак или друг продукт на Apple.

Поръчки се приемат по всяко време онлайн – в електронния магазин за Аpple продукти и аксесоари NovMak.com. Актуални и изгодни цени онлайн, комбинирани с бърза доставка до вашия дом – това е нашия начин на работа. Заповядайте!