fbpx

Поръчайте Вашият Apple iMac Retina Display, MacBook Air, MacBook Pro Retina Display, iPad 4, iPad Mini, Mac Mini от NovMac.com Имате нужда от помощ при избора на модел? Позвънете на 02/4390993 или ни посетете тук!

Apple забавя международните доставки на iPad

Apple публикува днес следното изявление:

Въпреки, че доставихме повече от 500,000 iPad-а през първата седмица, търсенето е много по-силно от предвиденото и най-вероятно ще продължи да надхвърля нашите възможности през следващите няколко седмици, тъй като повече хора виждат и се докосват до iPad™. Също така поехме голям брой предварителни поръчки за iPad 3G модели за доставка до края на Aприл.

Изправени пред това изненадващо голямо търсене в САЩ, ние взехме трудното решение да отложим старта на международни доставки на iPad с един месец, до края на Май. Ще обявим международни цени и ще започнем да приемаме онлайн предварителни поръчки в понеделник, 10 Mай. Знаем, че много международни клиенти, чакащи да си купят iPad ще бъдат разочаровани от тази новина, но се надяваме те ще бъдат доволни да научат причината – iPad е огромен успех в САЩ до този момент.

2 коментара

iPad-чо преди 9 години

Обявям гладна стачка до 10 май.

iPadче преди 9 години

Калине това може и да е здравословно за някой от нас 🙂

Последни постове