Поръчайте Вашият Apple iMac Retina Display, MacBook Air, MacBook Pro Retina Display, iPad 4, iPad Mini, Mac Mini от NovMac.com Имате нужда от помощ при избора на модел? Позвънете на 02/4390993 или ни посетете тук!

Apple изпраща покани за предстоящото събитие

iPhone 7 идва!

Apple разпрати покани на пресата за предстоящото си събитие, което ще се състои на 7-ми септември в Bill Graham Civic Auditorium в Сан Франциско.

На събитието очакваме да видим новият iPhone 7 и iPhone 7 Plus. Промените в дизайна едва ли ще са много големи. Двойната камера на iPhone 7 Plus може би ще е най-голямата новост тази година. Други подобрения се очаква да са нов Touch ID бутон чувствителен на натиск, по-бърз A10 процесор, подобрение на резолюцията на камерата, нов корпус с подобрена антена, както и по-бърза LTE връзка, по-голяма батерия.

Предварителните поръчки на iPhone 7 и iPhone 7 Plus се може би ще стартират още на 9-ти септември, а най-ранните доставки да започнат на 23-ти септември.

Друго, което се очаква да видим, е Apple Watch 2 с GPS и по-голяма батерия.

Apple феновете тръпнат в очакване да видят и новият MacBook Pro с OLED тракпад, но може да се налижи да изчакат до октомври преди Apple официално да го обяви.

Събитието ще се предава на живо на сайта на Apple. Можете да го гледате през уеб браузъра, мобилния си телефон или с Apple TV.

Няма коментари

Последни постове