Поръчайте Вашият Apple iMac Retina Display, MacBook Air, MacBook Pro Retina Display, iPad 4, iPad Mini, Mac Mini от NovMac.com Имате нужда от помощ при избора на модел? Позвънете на 02/4390993 или ни посетете тук!

Apple обяви дата за ново събитие

Датата е официално избрана – 30ти октомври 2018 година. Мястото е Howard Gilman Opera House в Ню Йорк.

Apple вече представи новите iPhone XS, iPhone XS Max, iPhone XR и Apple Watch Series 4 на предното си голямо събитие през месец септември. Този път се очаквам Apple да ни представи нови iPad Pro модели, нов MacBook и най-вероятно обновление и на някои други макове.

Докато се надяваме да видим много нови макове, обновлението на iPad Pro серията е сигурно. Второто есенно събитие на Apple този път няма да се състои в мястото на Steve Jobs Theater в Cupertino, както предишното събитие през септември. Този път Apple реши да е в Brooklyn стартирайки в 10 am EDT.

Очакваме две нови версии на iPad Pro – 11-инчов и обновен 12,9-инчов. Това ще бъде голям прогрес в развитието на iPad Pro серията. И двата модела би трябвало да поддържат Face ID, с екран от край до край , може би нов конектор както и USB-C порт за зареждане вместо досегашният Lightning порт.

Сега iPad Pro се предлага в два размера: 10,5-инча и 12,9-инча. По-малката версия замени оригиналният 9,7-инчов iPad Pro докато 12,9-инчовият модел не беше заменен от друг до момента.

Тази година се очаква Apple да намали рамката на 12,9-инчовия модел за да създаде по-малък корпус. Това е добро решение предвид, че досегашният вариант на таблета е голям и тежък. 10,5-инчовият модел ще бъде заменен с 11-инчов.

Apple ъпгрейдна серията MacBook Pro тази година през месец юли добавяйки True Tone дисплай, Hey Siri и по-мощни процесори без официално събитие за това. Поне един нов Мак би трябвало да бъде представен на предстоящото събитие.

MacBook – Apple и до сега произвежда лаптоп наречен просто MacBook – 12-инчов. Предполага се, че 13-инчова версия е на път за да замени познатият ни MacBook Air, който от своя страна не е обновяван от доста време. Една от големите мистерии е какво ще се случи с MacBook Air, MacBook 12” и MacBook Pro без Touch Bar. Но това ще разберем съвсем скоро.

Mac mini – говорейки за Мак, който не е обновяван от години, стигаме и до Mac mini. Хардуера му не е обновяван от 2014 година насам и време за промяна.

iMac също подлежи на обновяване. Последно този модел бе обновен през юни 2017 година, а iMac Pro се появи на пазара декември 2017. Възможно е да видим ъпдейт и на двете версии този месец. До сега не са се появявали слухове за iMac Pro тъй като машината е на по-малко от година. Ако не сега, при представянето на нов Mac Pro 2019 трябва да видим и нов iMac Pro. Точно кога ще бъде представен нов Mac Pro не е известно тъй като тази информация все още не е разкрита.

Няма коментари

Последни постове