Поръчайте Вашият Apple iMac Retina Display, MacBook Air, MacBook Pro Retina Display, iPad 4, iPad Mini, Mac Mini от NovMac.com Имате нужда от помощ при избора на модел? Позвънете на 02/4390993 или ни посетете тук!

Apple открива новия „Upper West Side Retail Store“ магазин

Apple премахва завесата и представя новия „Upper West Side“ магазин пред публика.

„ifoapplestore“ описва магазина като „стая с каменни стени огряна от светлини на тавана през нощта и затрупана от слънчева светлина през деня. Освен приземния етаж с четири реда маси, има и стъклено спираловидно стълбище водещо надолу, до още по-ниско ниво, горе-долу със същия размер като на основното – около 790 квадратни метра. Размера и мащаба на магазина, както и количеството камък което е използвано, взети заедно надминават очакванията и засенчват всеки друг проект на Apple магазин до сега. Единственият метал който се забелязва е на огромното Apple лого.“
Грандиозното откриване на магазина е запланувано за 10 часа в Събота. „ifoapplestore“ отбелязва, че в миналото много знаменитости са били канени на големи откривания в Ню Йорк, подмамени с обещания за безплатни Apple стоки. Възможно е на откриването да присъстват известни личности от сферата на изкуството поради близостта на магазина с Линкълн Център.

Прегледайте и снимките по-долу..

2 коментара

stp0an преди 10 години

еех дали някога ше доживеем и в българия да отворят такъв магазин…

codelander преди 10 години

Някой ще доживеят, а за другите ще е въпрос на късмет :)!!!

Последни постове