fbpx

Поръчайте Вашият Apple iMac Retina Display, MacBook Air, MacBook Pro Retina Display, iPad 4, iPad Mini, Mac Mini от NovMac.com Имате нужда от помощ при избора на модел? Позвънете на 02/4390993 или ни посетете тук!

Apple патентова идея за камера зад дисплей!

Apple реши да патентова идея от Юли 2007г. – детайлите около идеята за камера монтирана зад дисплей, която може да улови образ „докато елементите на дисплея са в неактивно състояние (при което елементите на дисплея са тъмни или поне от части прозрачни)“.

Според документа, подобна, допълнителна система може да въвлече две или повече камери, заедно със софтуер който обединява двата образа в един.  Видеото също ще е възможно чрез превключване на дисплейя „в активно и неактивно състояние многократно“.

И все пак, това не означава непременно ‘тъмно петно’ което ще се появява на дисплея по време на снимки, нито дори премигване на дисплея повреме на видео заснемане.

Това сякаш е подобрение на друг патент от 2004 година отнасящ се за много малки сензори олавящи образи, между LCD клетките на дисплей, както и софтуер който „събира в едно“ всички малки парчета.

Няма коментари

Последни постове