Поръчайте Вашият Apple iMac Retina Display, MacBook Air, MacBook Pro Retina Display, iPad 4, iPad Mini, Mac Mini от NovMac.com Имате нужда от помощ при избора на модел? Позвънете на 02/4390993 или ни посетете тук!

Apple планира пускане на Pro iMac на пазара

Apple планира да пусне на пазара Pro iMac в края на тази година.  Новите модели ще са насочени главно към про потребителите, за това и Apple имат нещо специално наум. Пълната конфигурация обаче все още няма да бъде разкрита, както и точното наименование на серията –дали ще се казва iMac Pro или не. Но едно е сигурно – няма да има touch дисплей.

Компанията е провела проучвания и е установено, че про потребителите не се интересуват от touch дисплей, а от производителност, пространство и разширения.

С годините iMac еволюира и се превърна в солидна конфигурация, която дори и сега може да се справи с про задачи. iMac 27” 5K Display с максимална конфигурация е способен да почти същите неща като базовата конфигурация Mac Pro, а преди не можеше да става и дума за сравнение между двете категории.

Не е ясно кога точно ще видим новият iMac, но се надяваме повече детайли да бъдат представени на WWDC конференцията, която ще се проведе юни месец тази година.

Няма коментари