fbpx

Поръчайте Вашият Apple iMac Retina Display, MacBook Air, MacBook Pro Retina Display, iPad 4, iPad Mini, Mac Mini от NovMac.com Имате нужда от помощ при избора на модел? Позвънете на 02/4390993 или ни посетете тук!

Apple подготвя мулти-тъч версия на iWork за таблета?

Според статия на New York Times – през последните няколко години Apple работи върху мулти-тъч версия на iWork.

Разговори с някой от инженерите на Apple които са работили върху таблета загатват, че Apple може да поиска от потребителите да научат „сложен речник от жестове“ за да го контролират, използвайки технология придобита през 2007г. със закупуването на компания наречена „FingerWorks“.

Таблета ще предложи множество уникални мулти-тъч функции, например скролиране с три пръста надолу и завъртане може да означава „отвори приложение“ – споделя един от инженерите.

Тези „сложни“ нови жестове бяха споменати и от източник на CultofMac: „Точно чух, че интерфейса на новия Apple продукт ще бъде уникален“.

Смята се, че едно от първите приложения което ще се възползва от „сложните жестове“ е iWork. Дизайнер на Apple споделил за NYTimes, че екип на компанията е „прекарал последните две години разработвайки мулти-тъч версия на iWork“.

Възможно е тази мулти-тъч версия на iWork да се продава заедно с таблета и да бъде една от причинит за по висока цена на устройството.

Няма коментари

Последни постове