fbpx

Поръчайте Вашият Apple iMac Retina Display, MacBook Air, MacBook Pro Retina Display, iPad 4, iPad Mini, Mac Mini от NovMac.com Имате нужда от помощ при избора на модел? Позвънете на 02/4390993 или ни посетете тук!

Apple представи iPhone 3GS

Apple Inc. представи нова версия на популярния си смартфон „Айфон“ (iPhone) на годишната конференция за потребители на нейните продукти.

Името на новия модел е „iPhone 3G S“, като „S“ означава Speed / „скорост“. Това обясняват създателите, според които някои от програмите ще се зареждат и работят два пъти по-бързо отколкото на досегашния iPhone 3G.

С последния „Айфон“/iPhone ще може не само да се заснема видео, но и да се подбира с едно докосване на екрана върху какво точно да се фокусира 3-мегапикселовата камера. Благодарение на гласовия контрол записът ще може да се качва в YouTube само с една команда.

Новият смартфон на Apple/“Епъл“ с цени 199 и 299 долара (съответно, за този с 16- и с 32-гигабайтова памет) ще излезе на пазара след малко повече от седмица. „Старият“ 8-гигабайтов iPhone 3G вече се предлага за 99 долара. И в двата случая цените са стартови за определени клиенти на АТ&T и с двугодишен договор.

Добавени са почти 300 нови команди и удобства за собствениците. Такива са например „cut and paste“ командата, благодарение на която може да се копира текст от една програма и да се постави в друга. Ако досега ви е било неудобно клавиатурата да е разположена по късата страна на „Айфон“, сега вече тя може да се завърта и по широката.

С „Find My iPhone“ пък може да се „заповяда“ на устройството да се „обади“ къде точно се намира в стаята. Ако смартфонът е откраднат, може да му се изпрати команда да изтрие паметта, за да не попадне лична или поверителна информация в чужди ръце.

Aко искате да изберете най-добрия модел iPhone за вас, не се чудете – разгледайте в NovMac.com.

Няма коментари

Последни постове