fbpx

Поръчайте Вашият Apple iMac Retina Display, MacBook Air, MacBook Pro Retina Display, iPad 4, iPad Mini, Mac Mini от NovMac.com Имате нужда от помощ при избора на модел? Позвънете на 02/4390993 или ни посетете тук!

Apple представи Mac OS X El Capitan и iOS 9

Вчера на WWDC 2015 Apple представи двете си нови операционни системи OS X El Capitan и iOS 9.

Mac-OSX-ElCapitan

Последовател на Yosemite е El Capitan. При разработката, Apple са се фокусирали както на нови функции и приложение, така и на продуктивността на операционната система.

Experience-Performance

Safari, браузъра който всички обичаме, предлага нов изглед на любимите ни pin-нати сайтове.

Safari-new-features

Spotlight в Mac OS X El Capitan, е много по-интуитивен. Търсенето е максимално улеснено за потребителите. Вече ще можете да търсите из файловете си не само по конкретна дума, а и по фрази. Вашият Мас ще разбере какво искате да намерите.

Search

Новост е функцията Split View. Чрез нея ще можете да разделите екрана си на две част и да работите на две приложения едновременно.

Split-view

Mail – Ще откриете полезни функции, както при организацията на Вашите имейли, така и за писане или отговаряне на имейли.

Mac OS X El Capitan ще излезе официално на пазара тази есен.

iOS 9

Beta версията на iOS 9 ще бъде достъпна за инсталиране от месец юли.

iOS-9-Beta-in-July

Както и в Mac OS X El Capitan, така и тук ще откриете Split View.

Split-view-iPadAir2

Split-view-2

Siri – нашият верен асистент, сега е още по-интуитивен и готов да ни улесни във всички задачи и дейности. Siri ще Ви напомни да си вземете кафето от колата или да прегледате уеб страница която Ви интересува – само кажете на Siri какво желаете. Ще тренирате във фитнеса – Siri ще избере подходяща музика за Вашата тренировка. Или ще готвите, Siri ще предложи рецепта според предпочитанията Ви.

Siri-more-intuative

Ако желаете да прегледате днешните новини бързо и удобно, на теми които Ви вълнуват, News е приложението за това! Задайте Вашите любими теми – например технологии или пътуване, и статиите на тези теми ще се появят на екрана. Винаги можете да добавите и други интересни за Вас теми. А прекрасните галерии, видео клипове и анимации към статиите ги правят още по-интересни и вълнуващи.

New

News-view

News-Explore

Maps с още нови функции, като Transit. Чрез Transit ще намерите градски транспорт до Вашата дестинация, както и спирка на удобно до Вас място.

Maps-Transit

iOS 9 ще се поддържа на почти всички модели iPad и iPhone.

iOS-9

Няма коментари

Последни постове