Поръчайте Вашият Apple iMac Retina Display, MacBook Air, MacBook Pro Retina Display, iPad 4, iPad Mini, Mac Mini от NovMac.com Имате нужда от помощ при избора на модел? Позвънете на 02/4390993 или ни посетете тук!

Apple приготвя по-голям LED Cinema Display и Mac Pro ъпдейт

Apple прави финални корекции по още по-голям LED Cinema Display и сериозен ъпдейт на Mac Pro, според източници на AppleInsider.

Новият 27″ LED Cinema Display е насрочен за пускане на пазара през Юни и представлява доста по-голяма версия на съществуващия 24″ модел представен през Октомври 2008.

Очевидно, новия дисплей е бил в лабораториите на Apple за доста време под кодовото наименование „K59“. Предполага се, че компанията е изчаквала по-големите 2560 на 1440 LCD панели да поевтинеят преди да представи модела на пазара.

AppleInsider съобщава още, че „най-значимия ъпдейт за Mac Pro досега“ е заплануван за Юни.

Хора запознати по темата споделят, че създателите на Mac планират евентуално преминаване към най-новите „Westmere“-базирани чипове на Intel с общо 12 ядра.

Предполага се, че Apple ще използва части от Xeon 5600 сериите „Gulftown“ чипове за новия Mac Pro и еднопроцесорен модел с 6 ядра за по-евтиния модел.

Все пак AppleInsider отбелязва постоянните слухове, че Apple ще изостави Xeon и ще премине към два от еднопроцесорните чипове на Intel – 3.33GHz Core i7-980X Extreme Edition на цена от $999.

Няма коментари