Поръчайте Вашият Apple iMac Retina Display, MacBook Air, MacBook Pro Retina Display, iPad 4, iPad Mini, Mac Mini от NovMac.com Имате нужда от помощ при избора на модел? Позвънете на 02/4390993 или ни посетете тук!

Apple пусна ъпдейт за Mac OS X Lion Developer Preview 4

Apple пусна вчера ъпдейт за Mac OS X Lion Developer Preview 4.

Този Lion Developer Preview ъпдейт е препоръчителен за всички потребители (разработчици) които тестват Mac OS X Lion Developer Preview 4.

Ъпдейта се инсталира бързо и лесно през Software Update – вградената програма за ъпдейт на Mac OS X достъпна от Apple менюто (ябълката в горения ляв ъгъл на екрана).

С този ъпдейт най-новата версия на най-добрата операционна система в света изглежда все по-завършена и функционална.

7 коментара

Adamov преди 8 години

Ами това всъщност не е ДО DP4, а е така наречения bug fixes за всички, които вече са с DP4 🙂

admin преди 8 години

Може аз нещо да не съм разбрал правилно, ама до вчера мисля бях с DP 3, а 4 въобще нямаше?:)

admin преди 8 години

Вероятно грешката е в мен 🙂 като гледам на скрийншота който сме направили пише, че ъпдейта е за DP 4, коригирано и благодаря за коментара! 🙂

Hrsito Dzhendov преди 8 години

Абе важното е че не остана и другия месец идва! Няма такава система за такива пари.
Първата операционна система за която съм дал пари и ще продължа да давам и за напред. Просто не можеш такъв софтуер да го дръпнеш от торент!

Adamov преди 8 години

DP4 излезе малко след WWDC и интересното при него беше, че не бе наличен през Software Update. Трябваше да се свали отделно и да се инсталира. Имаше някой допълнения, като Full Screen за някой приложения, коригиран бъг относно Flash и ъпдейти по сигурността. Сега в този ъпдейт новите неща са отностно сигурноста. Новите опции са много малко. 100% ще има още един ъпдейт защото в настройките на тракпад-а на видиеото все още пише „Очаквайте скоро“. При този ъпдейт последния лично аз забелязвам, по-стабилна работа, по-бързо време на зарежда на ОС-а, но за съжаление проблем с жеста при Back и Forward на страници през Safari. 🙂

admin преди 8 години

Аз също забелязвам по-бърза работа и както изглежда по-малко се товари процесора което съответно удължава работата на батерия 🙂
AirPort-а понякога забива на „Searching..“ въпреки че е свързан с wifi мрежа, а на иконата му радара „търси“ връзка.
Да наистина пише „очаквайте скоро“ в настройките на тракпада. Е очакваме 🙂

ММ? преди 8 години

Защо не мога да се логна в АпСтор-а, в ДП4 .. ?
Гледах, че има описано да изтрия от System/Configuration -> NetworkInterfaces.plist и после от настройките да махна всички мрежи и да ги добавя ръчно …, но и така не стана ..

Последни постове