Поръчайте Вашият Apple iMac Retina Display, MacBook Air, MacBook Pro Retina Display, iPad 4, iPad Mini, Mac Mini от NovMac.com Имате нужда от помощ при избора на модел? Позвънете на 02/4390993 или ни посетете тук!

Apple пусна iPad 2

Както се очакваше, Apple пусна следващото поколение на своя популярен таблет на специалното медийно събитие днес. iPad 2 ще има същия 9.7-инчов дисплей, но ще бъде с 33% по-тънък от предходния модел. Ще има две камери – една отпред и една отзад, както и новия 1GHz dual-core A5 процесор на Apple.

С новите камери, новото поколение iPad ще предлага FaceTime разговори с други FaceTime устройства. Предната камера може да заснема 720p HD видео. Въпреки тънкия дизайн, iPad 2 ще има същия живот на батерията като първото поколение – 10 часа.

Apple проектира също и нови аксесоари за новия iPad, включително Smart Covers – покрития за диспля в различни цветове и HDMI адаптер. Покритията Smart Covers ще се „залепят“ с магнит за устройството и автоматично ще го „събуждат“ и „приспиват“.

Устройството ще бъде на пазара на 11-ти Март 2011г.

iPad 2 ще работи с iOS 4.3 – новата версия на операционната система ще бъде пусната също на 11-ти Март и за други устройства като iPhone.

12 коментара

Kaloyan преди 8 години

Пак ли ще чакаме 5 месеца докато дойде в България?

NovMac преди 8 години

🙂 Спора е излишен, просто казано Apple все още не желае да предлага официално (т.е. през официалният си канал Apple Authorised Resellers) iPad за нашият пазар, държава и т.н. така че ако говорим за чакане то със сигурност предлагането каквото и да е в момента е в интерес на спекулантите …

NovMac преди 8 години

Изгледайте представянето на iPad 2 – http://events.apple.com.edgesuite.net/1103pijanbdvaaj/event/index.html

iPad ще бъде достъпен на 11 Март в USA.
На 25 Март ще бъде достъпен в още 25 страни, като за съжаление нашата няма да бъде сред тях, въпреки това се надяваме непосредствено след това да Ви изненадаме приятно…

El Capitan преди 8 години

@NovMac: Браво на вас! Обаче ако разликата в цената, в сравнение с други европейски пазари е същата каквато беше при iPad1, изненадата ще е за вас и тя няма да бъде приятна 🙂

NovMac преди 8 години

@El Capitan: Може просто да не си правим труда и да си спестим четенето на мрънкане по тази тема, така ще е май най-добре! 🙂

Ммм преди 8 години

Това не е мрънкане „български търговецо“ .. Не е далеч от акъла най-накрая да се осъзнаете, кое е добре за вас и кое е добре за нас .. Толкова ли не може да асимилирате, че ако на тези космически цени в сайта ви продадете една машина …, на „нормална“ цена ще продадете 50 и ще е добре за потребителя и вашата печалба ще е по-голяма ..
Да ви имам висшите образования .. Чисти „перачи“ ..

NovMac преди 8 години

@Ммм: Прочети по-горе преди да използваш характерният за махленски спор нравоучителен тон :-).

Щом смяташ, че нещата са толкова просто защо не се захванеш, има толкова голям пазар за попълване, но моля без оправдания в стилистиката на изказа ти 🙂

Ммм преди 8 години

Не ми давай акъл какво да правя .. 🙂 Аз съм потребител и си искам моето ..
Вашият магазин, заедно с останалият „картел“ или по-скоро „махленска банда“, действаща с уговорки, гледа с 2 продажби да си избие наема на магазина ..
Само ми кажете как е възможно машините на Епъл тук в БГ да ги гледам в 4 интернет магазина и във всички цената им да е 1:1.. Как поне един не написа лев по-малко .. Смешни сте с тези задкулисни споразумения .. Едва ли без тях ще умрете от глад, така че започнете да работите като в „бяла“ държава ..

NovMac преди 8 години

@Ммм: Хех, както и можеше да очакваме стилистиката на жертвата е трайно имплантирана в съзнанието Ви.

Темата тук е за iPad2.

За Вашите безумни обнинения най-вероятно за които най-малко ние сме виновни, след 2 години в които нашите цени бяха различни и то съществено различни, целта на хора като Вас беше постигната, а именно да имат възможността да плюят по всичко и всеки за ползите от това можете да съдите ..

El Capitan преди 8 години

@NovMac: по-полека с обвиненията в мрънкане!
Требва да сме обективни-казах в другата тема че цените на Макбук Про и на Еър са ОК и че нема проблем да се купуват от тука,с изключение на факта че доставката отнема „до 4 седмици“ за напомпана машина,щото мене стоковите варианти не ме интересуват,докато из Европа нормалната доставка е 3 дена. Както и да е,тва се преглъща.

За iPad обаче-сори-в Испания го платих 830 евро, а тука по същото време ми искаха над 500 кинта отгоре,някакси ми се губи логиката.

NovMac преди 8 години

@El Capitan: не иде реч за твоето мрънкане, за iPad-ите си прав, причината е изказана по-горе в самото начало – няма доставки по официалният канал поне за нашата страна на iPad .. от там на сетне цените като резултат са по-лоши и от „стандартните“ за страната.

Kaloyan преди 8 години

Точно от това се оплакват всички потенциални купувачи на iPad. Как може в България хем да чакаме 4 месеца след Щатите, хем цената да е толкова висока? Разбрах вече за официалния канал, няма нужда да се повтаря едно и също. Сигурен съм обаче, че може да се направи нещо – направете масова рекламна кампания с вашите колеги която просто да рекламира Apple продукти – всички ще спечелите от това. В държави като Чехия и Исландия (!!!) таблета ще бъде наличен от 25, сигурен съм че ако и България развие малко по-голям пазар ще може и да видим и нашата държава на този списък.

Последни постове