Поръчайте Вашият Apple iMac Retina Display, MacBook Air, MacBook Pro Retina Display, iPad 4, iPad Mini, Mac Mini от NovMac.com Имате нужда от помощ при избора на модел? Позвънете на 02/4390993 или ни посетете тук!

Apple работи над нов Mac Pro и външен дисплей

Apple разкри, че планира да представи нов Mac Pro и нов дисплей другата година.

Компанията е наясно, че сегашният модел Mac Pro вече не отговаря изцяло на потребностите на про потребителите, и за това е започнала разработката на нов модел Mac Pro.

Минаха почти четири години откакто Apple ни представи последното поколение Mac Pro. Всички мислехме, че повече няма да бъде обновен и ще потъне в забрава. Но ето, че тази прекрасна професионална машина ще бъде отново обновена и възродена и ще ни предостави още повече мощност от преди!

Apple споделят, че са премислили изцяло концепцията на новият Mac Pro. За професионален компютър е необходимо да се разработи и професионален дисплей – друг артикул над който работи Apple.

Apple разбира нуждата на про потребителите да притежават модулен компютър, който да могат сами да ъпгрейднат в случай на нужда от повече рам памет, по-голямо дисково пространство, по-бърз процесор. Повечето компоненти в сегашните модели не могат да бъдат подменени лесно, и Apple отчита този минус в продукта си. За това и компанията работи в насока да отстрани този недостатък. Може би това е знак, че се свръщаме към старомодните компютри, които можем да разглобим на компоненти и да направим всички желани ъпгрейди според конкретните нужди. Но едва ли дизайна ще бъде старомоден. Очакваме да видим нещо зашеметяващо и същевременно много удобно и функционално.

Всичко звучи много обещаващо и възхитително, но едва ли ще имаме възможност да го видим по-рано от 2018 година. Но търпението със сигурност ще си заслужава, както с всичко което ни представя Apple.

Няма коментари